Pages

Tuesday, July 10, 2012

BIRTHDAY MY EN HUBBY

Arini birthday My En Hubby.. 
10 Julai 2012

Semalam sanggup tunggu sampai My En Hubby balik dari kelas..
hu hu hu
Padahal mata dah tak larat nak buka..
gagah kan juga mata ni untuk berjaga sampai My En Hubby balik

selalunya lepas abis kelas My En Hubby gi minum dulu dengan kawan-kawan dia..
Sampai umah lebih kurang dalam kul 11.30pm...
Selalunya time ni.. memang aku dah dihanyutkan 
entah kemana...
ha ha ha

Tapi semalam sanggup ku tahan mata ni.. bukan apa..
takut bila dah tido nanti dah terus tertido sampai pagi

nasib baik semalam ada drama P.Ramlee
"Ibu Mertuaku"
so layan la dulu citer tu... ubatkan mata yang dah macam mata garfield tu
dah lama tak tangok citer lagenda
sesekali layan.. seronok juga

My En Hubby pun semalam macam penat sikit..
balik semalam..
kejap je dia tgk TV pastu
hanyut entah kemana..

Tepat kul 12, perlahan-perlahan aku kejutkan My En Hubby
and ucapkan Hepi Birthday..
ermm... suka dia.. dia ingat aku dah lupa..

kikikkkikk..

Birthday dia kali ni aku tak bagi hadiah pun...
semalam masa aku say sori coz kali ni budget aku dah lari..
and tak sempat nak cari hadiah...
dia tersenyum... dia kata it's OK..
tak der hadiah pun tak per..

tapi sebenarnya...
aku dah plan sesuatu untuk dia...
tapi buka arini..

nak tahu apa?
and nak tahu kenapa bukan arini... sedangkan arini bezday dia

kita tunggu esok ea...

 

1 comment:

  1. salam khaiza..sehat?
    ciksu pon lama tak update..3bulan lamanya...
    hapy besday jga buat suami u..suami kita sama bulan lahir la..hehehe

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: