Pages

Thursday, July 5, 2012

ADUHAI KEPALA

Arini masuk 2 kali aku puasa tanpa sahur. 
Sama jugak macam aritu aku juz makan 3 biji kurma, dengan segelas air susu strawberi Alisha punya.
Perut ok.. tak rasa lapar.. cuma kepala ni.. ntah naper asyik berpusing2 jer nih..
hu hu hu... nak muntah pun ada...

Planning nak tido kejap lunch hour ni 
tapi bunyi berdetum-detam dan helai tawa member kat opis aku ni main ping pong kat belakang tuh membuatkan aku tak leh tido
 hu hu hu
sob sob sob..

Seperti biasa kalau aku puasa, tengahari je mesti My En Hubby akan call tanya 
"OK ker? Boleh tahan tak?"

Ari isnin aritu pun puasa.. sahur dengan kurma jugak tapi energy sampai petang.. balik siap blh masak lagi..  tapi kali ini sakit kepala aku ni membuatkan aku tak de mood.. 
hu hu hu...
then aku request nak makan Gulai Ketam + Nenas dekat My En Hubby...
My En Hubby cakap... mana nak cari..
cuba tanya kengkawan kat mana nak cari.. boleh dia gi beli...
Sian pulak dekat My En Hubby...
nak kena gi cari pulak.. rasa macam menyusahkan pulak..
Then aku tukar aku request nak gulai ayam je..

hi hi.. so arini aku tak yah masak..
Coz My En Hubby dah OTW gi Presint 16.. 
cari gulai ayam yang aku nak..
suka suka suka..

Balik ni terus nak tido.. hu hu hu..

semalam pun balik terus tido.. aku cakap dekat My En Hubby.. aku tak larat 
Then aku tido.. My En Hubby yang layan si kecik kami..
Macam-macam nak.. nak air la.. nak biskut la..
erm... layankan je la..
sian My En Hubby.. coz kul 7 dia kena gi kelas pulak.. ada midterm pulak tu.. 
aku tertido sampai My En Hubby gi kelas pun aku tak sedar
Nasib baik alisha ok jer dok main... 
hu hu hu..

kebetulan pulak minggu ni mengidam nak makan gulai.. buka puasa isnin ritu aku masak gulai ikan dengan bendi

dan 
cendawan goreng kunyit.. masih dalam kuali, panas lagi ni ..

 
My En Hubby janji weekend ni cari gulai ketam.. ataupun beli ketam n masak..
suka suka suka..

3 comments:

  1. weh mengidam pulak dah..cepat2 la ade isi..boleh kita join venture..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Afira : mengidam jer... tak semesti ada isi.. ha ha ha

      Delete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: