Pages

Monday, May 21, 2012

TELEKUNG UNTUK ALISHA

Bila aku nak Solat jer... alisha pun sibuk la jugak nak solat... 
Pernah jugak bagi Alisha pakai telekung aku yang satu lagi, yang memang sentiasa aku spare untuk tetamu..

Biasa la Telekung Dewasa Bila dipakaikan pada Budak kecik mesti la besar kan...
Dan apa yang terjadi..
Tersungkur la dia... sebab terpijak kaki kain yang panjang tu..

Sian anak MAMA sorang nih...

Disebabkan kejadian itu, MAMA pun belikan satu telekung untuk Alisha...
MAMA beli dekat Pasar Tani Putrajaya jer...
 Boleh la kan Alisha...

Kata org yang jual tu... untuk kanak-kanak Umur 3 tahun kebawah sesuai saiz M.

So MAMA pun ambik saiz M la jugak

Ni la rupa si kecik MAMA nih...
Pic tak berapa jelas coz dia asyik bergerak jer...

Sekarang ni... lepas Mandi jer... Bila MAMA panggil pakai seluar... ayat yang akan keluar dari mulut anak MAMA nih adalah :
"Nak sembahyang".
Ye la... mana taknya.. setiap kali lepas mandi.. MAMA SOLAT...
Dia pun follow la jugak...
Karenah anak MAMA, kadang-kadang mencuit hati MAMA..

MAMA pun layankan jer la karenah si kecik nih... Penghibur Hati MAMA

15 comments:

  1. alahai cumill alisha pakai telekong jaaa

    ReplyDelete
  2. sejuk perut ibu yg mengandungkan alisha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... moga2 sampai ke besar la mcm ni...

      Delete
  3. CT...ADE TAK SIZE AWATIF? HIHIHI..

    ReplyDelete
  4. comel la alisha pakai telekung...
    kena plan bg dpt baby girl pulak ni nnti ley beli telekung untuknya hehehehe

    ReplyDelete
  5. comel je.. nak gak belikan utk ank sy.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hi hi, saja biasa-biasakan dia... mudah-mudahan nanti senang sikit nak ajar dia solat

      Delete
  6. alaala.. bagus2.. train dari kecik :) sis dok putrajaya jgak eh? kite keje putrajaya tp dok bangi.. dulu dok presint 16..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak keje je dkt putrajaya... uamh bkn kat putrajaya

      Delete
  7. Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian wanita, tudung & telekung murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

    layari blog kami di ONLINE STORE
    atau PHOTO PRODUK

    ReplyDelete
  8. Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian wanita, tudung & telekung murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

    layari blog kami di ONLINE STORE
    atau PHOTO PRODUK

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: