Pages

Thursday, May 17, 2012

SURPRISE UNTUK BIRTHDAY MAMA

14 Mei 2012 (Isnin) 
Adalah birthday aku yang ke 29 tahun... 
Dah tua rupanya aku yer.. 

Dan aku dikejutkan dengan :

Sejambak Bunga
 

Dan 

Sebiji KEK - Tiramisu Cake
 
 
Seperti sebelum-sebelum ni, every year My En Hubby akan hadiahkan aku dengan sejambak bunga masa birthday aku...

Yang paling special masa tahun 2010...
Mula-mula aku ingat My En Hubby dah lupa Birthday aku, tapi rupa-rupanya dia surprise kan aku, dia hantar bunga ke Ofis aku...

Tapi sayangnya masa orang tu hantar aku takder.. coz ada miting, jadi my frez yang ambikkan..

Tersentuh dan terkejut giler aku masa tu...

Alisha pun suka bunga

Macam MAMA jugak

Alisha pun suka makan KEK

*
*
*
*
*
*
*
*
 Kejutan dan kejutan lagi....

Arini aku dikejutkan lagi dengan :

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
SAMSUNG GALAXY ACE



 Thanks to My En Hubby...

LOVE YOU SO MUCH

4 comments:

  1. romantik betul.....mesti terkejutkan byk betul suprisenya

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm.... tu la.. tak sangka pun ada

      Delete
  2. eh.. akak la ni..? kite baru 26.. hehe :) hepi belated besday..

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: