Pages

Monday, May 7, 2012

GA - JADI CANTIK KEKAL CANTIK

Alhamdulillah...

Setelah lama tertangguh.. hari ini aku akan lancarkan My First GA...
Sesapa yang berminat untuk join dialu-alukan...
GA ini adalah berbentuk promosi.. Tiada sebarang paksaan untuk join GA ni ea..

Syarat-syaratnya :
1. Buat satu Entry dengan Tajuk : "GA - JADI CANTIK KEKAL CANTIK"
2. Tiada paksaan untuk menjadi follower blog ni... terpulang kepada u'all nak follow atau tak?...
3. Sila tinggalkan link entry anda diruangan komen.
4.Jadikan Entry ini sebagai sticky post selama 1 hari dalam blog anda
5. Apa yang perlu ada dalam entry anda. Anda hanya perlu copy and paste ayat kat bawah ni jer ea (dari garisan atas ke garisan kat bawah tu jer, termasuk pic tu ea)... (apa yang anda nak tambah dalam entry anda itu terpulang pada anda, tapi ayat dibawah ni mesti ada)
6. Linkkan semula entry anda ke link ini.
________________________________________________________________________________ 

GA - JADI CANTIK KEKAL CANTIK DENGAN 
Rungsing dengan kulit muka yang bercela? berjeragat? jerawat? parut jerawat? dan masih tercari-cari produk muka yang sesuai dengan anda? Usah bimbang, kini anda boleh memiliki kulit muka yang lebih halus, licin dan gebu dengan Everlynn Skincare...  

EVERLYNN dihasilkan daripada formula Perancis & Switzerland dengan menggunakan tumbuhan – tumbuhan, buah-buahan dan sumber semulajadi di dasar lautan. Selamat & Halal digunakan, diluluskan oleh KKM..

Everlynn Skincare didatangkan dengan set lengkap untuk kegunaan harian.. 
 1. Everlynn Skincare Set (trial)
- sesuai untuk semua jenis kulit. Membantu atasi masalah jerawat, jeragat dan parut jerawat dengan penggunaan yang konsisten.

 2. Everlynn Collagen Serum
- Membantu membaiki tisu kulit dan melindungi daripada cela, embantu meningkatkan keremajaan kulit dan mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan kecil.

 3. Everlynn Purifying Treatment Set 
- Khusus untuk kulit berjerawat yang serius

 4. Everlynn Oxygenate Collagen Sheet Mask 
- membantu mengurangkan atau mencegah jerawat

Ramai yang telah menggunakannya dan feedback yang diperolehi amat positif...

Testimoni Pengguna yang telah menggunakan Everlynn Skincare

Testimoni 1 :


Testimoni 2 :

Untuk maklumat lanjut hubungi:
1. 019-4296 954 (Siti)
3. ADD di FB : Siti Zaleha Everlynn

________________________________________________________________________________

Hadiah-hadiahnya:  -  

1.  Satu set Everlynn Skincare Set (Trial)
2. Satu botol Everlynn Collagen Serum
3. Satu keping Everlynn Oxygenate Collagen Sheet Mask
(hadiah-hadiah ini terpulang kepada anda, anda boleh memilih sendiri apa yang anda suka dan nyatakan hadiah yang anda pilih diakhir entry-PENTING untuk memudahkan pengagihan hadiah dibuat)

*****seorang hanya boleh pilih satu produk sahaja dan hadiah terhad kepada 1 pemenang sahaja. GA ini akan berlangsung selama 1 minggu. 

Tarikh tutup : 14 MEI 2012 jam 12 tgh malam. 

Penyertaan selepas pukul 12 tghmalam tidak akan dikira.
Pemenang akan dikira secara random.org*****

17 comments:

  1. ME NAK JOIN JOIN..BAGI NORA MENANG TAU

    ReplyDelete
  2. wewittt...

    i dah join!!!moga2 aku ler yg menang...hahahah

    http://pinknlavender.blogspot.com/2012/05/ga-jadi-cantik-kekal-cantik.html

    ReplyDelete
  3. nurul join..
    http://iman-hasanah.blogspot.com/2012/05/ga-jadi-cantik-kekal-cantik-dengan.html

    ReplyDelete
  4. http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=563439771826159769#allposts/postNum=0

    ReplyDelete
  5. dah create post

    http://www.natrahnorlin.blogspot.com/2012/05/ga-jadi-cantik-kekal-cantik.html

    ReplyDelete
  6. As-salam..

    Kak Nida turut serta... moga-moga ada rezeki.. ameeeeeennn

    http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/ga-jadi-cantik-kekal-cantik.html

    id follower: Nida

    TQ:)

    ReplyDelete
  7. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2012/05/ga-jadi-cantik-kekal-cantik.html

    TQVM

    ReplyDelete
  8. join dear...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/05/ga-jadi-cantik-kekal-cantik.html

    ReplyDelete
  9. sy join

    http://duanmizastory.blogspot.com/2012/05/ga-jadi-cantik-kekal-cantik-dengan-nk.html

    id fb & follower: hasmiza abas
    email: hasmiza.abas@gmail.com

    ReplyDelete
  10. join

    http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/05/ga-jadi-cantik-kekal-cantik.html

    ReplyDelete
  11. sertai juga,

    http://gulahatimama.blogspot.com/2012/05/ga-jadi-cantik-kekal-cantik.html

    ReplyDelete
  12. http://jomcontestgiveaway.blogspot.com/2012/05/ga-jadi-cantik-kekal-cantik.html

    saya dah joint... :-)

    ReplyDelete
  13. saya join

    http://nurshahfamily.blogspot.com/2012/05/ga-jadi-cantik-kekal-cantik-dengan.html

    ReplyDelete
  14. asalamualaikum.nur join
    http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/05/ga-jadi-cantik-kekal-cantik.html

    ReplyDelete
  15. CK join ye.

    Id follower-cempaka kuning

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/05/ga-jadi-cantik-kekal-cantik.html

    ReplyDelete
  16. Joined

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/05/ga-jadi-cantik-kekal-cantik.html

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: