Pages

Monday, May 7, 2012

BZ ker?

Alhamdulillah 
Walaupun tanpa entry baru, setiap hari statistik pengujung blog ini masih tetap ada..
Walaupun tak sampai 100 org yang view setiap hari...
tapi aku syukur kerana pendapatan Nuffnang aku pun bertambah
Alhamdulillah..

Actually banyak sangat benda yang dirancangkan...
Tapi semuanya belum sempat nak di setel kan..

Waa.... BZ sangat ke aku nih... or aku tak pandai nak manage masa...
Lepas ni aku kena lebih bijak mengatur masa..
 

7 comments:

  1. sila update blog ok..i nak baca..hehehe..amboi businesswoman nih..dah bz yer..takper..tu la pengorbanan ;)same goes to me

    ReplyDelete
    Replies
    1. hu hu hu... banyak benda yg tertangguh.. belum pandai nak manage masa..

      Delete
  2. good2..
    bisnes bertambah maju yerrr

    ReplyDelete
  3. Dh jd bussineswoman mmg sntiasa bz heheeee
    masa kena manage betul2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la... baru nak sesuaikan diri.. hopefully lepas ni akan lebih better..

      Delete
  4. bz bniaga smpai xsmpt update blog ye.. hehe

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: