Pages

Thursday, April 26, 2012

Perlukah....

Pernah tak u'all alami perasaan mcm nih... 
"selalu menyalahkan orglain dan mencari kesilapan orang lain 
tanpa 
fikirkan situasi dan keadaan sebenar orang itu" 

Entah kenapa lately aku rasa mcm ni...
 -------------------------------------------------------------------------------------

 2 hari bekerja tanpa teman-teman disebelah-menyebelah ni,
realitinya memang sangat penat...
menjawab semua call yang berdering...
kadang-kadang sampai tak sempat nak jawab semua call
pun ada..

Tapi alhamdulillah i manage it very well
walaupun sumtime hati ni rasa mcm nak pecah 
dek kerana 
si pemanggil yang tak nak faham-faham dengan kerja kita
dan prosedur yang memang dah ditetapkan

fuhhhhh,..... seriusly memang sangat-sangat menguji tahap kesabaran aku...
Tapi alhamdulillah... ALLAH berikan aku kekuatan dan kesabaran untuk
manage semua tu dengan cara yang terbaik...
ALHAMDULILLAH...
Syukur...

Walaupun uruskan kerja bersendirian untuk tempoh 2 hari ni... 
happy jugak rasa... Tenang jer...
Tak serabut kepala...

Seriusly bekerja disini memang sangat memenatkan..
untuk satu-satu masa tu anda ditugaskan untuk uruskan semua kerja
yang urgent...

Satu-satu orang tu dipertanggungjawabkan dengan 3 hingga 4 task yang semuanya perlukan perhatian...
 hu hu hu...
kadang-kadang rasa mcm nak pindah jer

Lagi kesian dkt our bos... lagi tension.. 
nak buat mcmmana kan... dah namanya kerja...
memang dah tanggungjawab kan...

BUT i'm happy kat sini dengan kawan-kawan
BOS pun blh kawtim (betul ker eja ni.. lantaklah.. janji faham)

My En Hubby dah berulang kali tanya...
Nak pindah ke tak? 

Hati ni berbelah bagi..

Tapi... alhamdulillah

ada si penghibur hati, si pengarang jantung...
My Princess n My En Hubby...


 Love both of u so much...

heheheh : tajuk tak berkaitan dengan entry... itu jer yg terlintas kat fikiran...
 
 

2 comments:

  1. ni mesti dekat cameron kan ? Both comel :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup... kat cameron.. hi hi hi... thanks

      Delete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: