Pages

Friday, April 20, 2012

Makan-makan

Alhamdulillah.... 
walaupun makan sikit tapi kenyang sangat... (makan sikit.. mcm tak caya jer... ha ha ha)
Arini... ada buat makan-makan sikit kat opis...

Dalam minggu ni dah 2kali buat makan.. makan.. 
alhamdulillah rezeki ALLAH..

Seronok tengok semua orang happy...
Dah macam 1 family dah...
penuh dengan senda gurau... 
(tunggu pic daripada member nanti)

Entah kenapa arini mcm sentimental sikit aku rasa..
erm... feeling aku jer kot..

Tetiba rindu mak dan bapak di kampung :(
Dah bagitau My En Hubby... nak balik kampung cuti 1st Mei ni...
My En Hubby cakap... insyaALLAH... sekiranya diizinkan ALLAH
dan semua urusan selesai... kami akan balik..
Hopefully jadila...
sebab dah lama tak balik kampung...
RINDU sangat...
hati meronta-ronta... dan tak sabar nak balik....
Semoga ALLAH permudahkan semua urusan nanti...

InsyaALLAH...


p/s: kepada sesapa yang nak order VCO catalyst dan Everlynn skincare boleh SMS saya di 0194296954 ea...

- bagi sesapa orang perak yang nak jadi dealer everlynn boleh SMS saya juga ea.. Peluang untuk anda menjana pendapatan sampingan

 

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: