Saturday, March 3, 2012

Everlynn Skincare

Assalamualaikum semua...

Arini aku nak kenalkan korang dengan satu produk baru iaitu Everlynn Skincare.. Untuk Pengetahuan korang semua aku kini dah bergelar stokis everlynn skincare.. Bagi mereka-mereka diluar sana yang mengalami masalah kulit jerawat, jeragat, cela, warna kulit tak sekata, parut jerawat yang susah nak hilang.. apa kata anda mencuba Everlynn Skincare ini.

 RM120 Everlynn skincare set

Everlynn skincare ini dihasilkan daripada formula Perancis & Switzerland dengan menggunakan tumbuhan – tumbuhan, buah-buahan dan sumber semulajadi di dasar lautan. Formula yang dihasilkan telah diuji keberkesanannya dalam memberikan perlindungan dan memelihara kulit anda agar lebih jelita, muda dan berseri. Produk di bawah kawalan kilang. "licensed with GMP Certificate by MOH since 2000 and the only manufacturer of skin care products conducted by experienced dermatologist and medical cosmetologist." Selamat & Halal digunakan, diluluskan oleh KKM..

Kombinasi ekstrak aktif Marine Collagen, Aloe Vera, Bearberry sebagai komposisi utama kepada produk EVERLYNN membantu mempercepatkan pemulihan kulit melalui percambahan sel yang effektif, memberi kelembapan dan perlindungan yang sempurna daripada masalah kekeringan kulit & kulit tampak lebih segar,bermaya, anjal, gebu dan masalah-masalah jeragat,jerawat, kulit kusam dapat diselesaikan dengan mudah.

Everlynn Skincare ini terdiri daripada 
- Deep Cleansing Foam
- Deep Hydration Refreshing Toner
- Day Solution Cream
-  Collagen Sheet Mask
- Collagen Serum
- Gold Eye Gel Treatment

Anda boleh lihat testimoni pengguna yang telah meggunakan everlynn skincare dibawah ini.



Anda pasti berpuas hati dengan hasilnya.Untuk tempahan/order anda boleh sms/call saya di 0194296954 atau ADD saya di FB seperti diside bar. Untuk maklumat lanjut anda boleh view http://stokiseverlynn.blogspot.com

Ada sesiapa yang berminat untuk jana pendapatan dengan everlynn skincare.. sekiranya berminat boleh hubungi saya ea... saya tengah mencari pengedar everlynn skincare diperak... bagi semua yg menetap diperak bolehlah menghubungi saya atau SMS saya untuk maklumat lanjut menjadi pengedar everlynn skincare k... pulangannya pasti memuaskan anda... tak rugi untuk mencuba

Semoga berjumpa lagi... pastikan kulit wajah anda cerah jelita, licin, gebu, halus dan mulus bersama everlynn skincare..


9 comments:

  1. Replies
    1. yup.. memang menarik.. ramai yg dah guna.. dan memang berkesan..

      Delete
  2. Replies
    1. erm... bagus untuk atasi masalah jerawat dan jeragat

      Delete
  3. Wow.. Ptut pun kulit tu halus dan mulus.. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. opss... hi hi.. kena jaga kecantikkan.. keperibadiaan pun kena jaga jugak.. kui kui kui

      Delete
  4. mmg nmpk menarik lah perubahan slps pakai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm.. byk feedback yg diterima memang memberangsangkan.. alhamdulillah

      Delete
  5. boleh hilang macam tu sekali ? hebat !

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: