Pages

Thursday, February 9, 2012

YPAD

Hi semua, last week masa tengah dok godek-godek FB saya terjumpa ini...

Apa ni? Ini adalah YPad... Dan sesuai untuk anak-anak anda yang berusia lebih kurang 1-4 tahun ... bagi tujuan pembelajaran...

APA FUNGSI YPAD NI?
1. Touch And Press Screen
2. Belajar ABC
3. Belajar Mengira (123)
4. Sebutan Perkataan (Contoh : Apple)
5. Bantuan untuk ejaan perkataan
6. Dan ada jugak soalan-soalan simple yang memerlukan anak-anak anda mencari jawapannya
7. Ada melodi jugak

KAT MANA NAK DAPATKAN YPAD NI?
1. Boleh ADD FB ni : Norna Resources
2. atau boleh jugak view this blog Batrisyiasayang.blogspot.com

7 comments:

  1. ooo bagus jugak produk ni yer.. sy ada beli alisha laptop mainan tp buat rugi je sbb dia x guna.. or maybe tak reti nk guna sepenuhnya agi kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. IntaNBerliaN : Erm... saya pun ada beli ala-ala laptop gak dekat anak saya tu... alhamdulillah... main jugak nampak gayanya... Tapi tu la.. dia lebih suka dengan HP saya pulak... tu yang susahnya tu..

      Delete
  2. wahh dah makin canggih dah learning gadget utk kanak2 kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalamhati : Itulah... gadget kanak-kanak dah nak sama dengan gadget org dewasa... Dunia IT makin berkembang kan, tapi tu la duitnya masih belum berkembang.. hu hu hu

      Delete
  3. Terima kasih sebab wish pada saya HB tahun ini in advance... :)

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: