Pages

Thursday, February 16, 2012

Shopping di Radiusite Hijab Online Boutique

Assalamualaikum semua.... 
Harap-harap arini semua member-member blogger sihat2 belaka ea..
Sebenarnya arini mcm tak de topik sangat nak di story.. Tapi rasa mcm nak kongsi satu info ni...
Ada sesapa tak yg sebelum ni pernah dengar pasal Radiusite Hijab Online Boutique?

image from radiusite hijab online
 
Rasanya ramai jugak kot yang dah kenal dan dah pernah dengar pasal Radiusite Hijab Online Boutique ni.

Saja je.. nak kongsi kat sini, bagi sesapa yang belum pernah dengar kan.. 
 Radiusite Hijab Online Boutique ni  pernah masuk TV9 dalam program saffiya dan juga di dada-dada akhbar...

Radiusite Hijab Online Boutique ni terletak di Shah Alam 
yang beralamat di
No 20-A, Jalan Plumbum,
Q7/Q Seksyen 7,
40000 Shah Alam Selangor.
***atas ledai optik i-city, berhadapan dengan Restoran PappaRich***

Waktu operasi : 10 pagi hingga 9 malam..
Blog/Web : http://www.radiusite.com/

Banyak jugak koleksi-koleksi tudung yang menarik disini.. boleh beli secara online atau boleh jer terus ke Butik diorang..

Asalnya perniagaan ini pun dibuat secara online kecil-kecilan .. design-design tudung pun cantik-cantik... Yang mana kata pemilik butik ni.. tudung-tudung yang dikeluarkan diolah daripada tudung-tudung sedia ada.. dan ada jugak diantaranya yang didesign sendiri oleh pemilik.

Selain tu jugak kat sini pun ada tutorial macam mana nak pakai shawl (Boleh klik link ni ea bagi sesapa yg memang gemar memakai shawl.) Banyak style shawl dan tutorial memakai shawl  kat sini.

 Antara koleksi-koleksi Radiusite Hijab Online Boutique

image from radiusite hijab online
image from radiusite hijab online
 Koleksi kat atas ni cantik kan... boleh guna untuk majlis akad nikah.. cantik sangat...Kepada bakal-bakal pengantin yang masih tercari-cari tudung untuk majlis akad atau majlis tunang boleh la try skodeng-skodeng kat sini...

Ada lagi koleksi lain... cer tengok kat bawah.... rambang mata.. hu hu hu

image from radiusite hijab online

image from radiusite hijab online
image from radiusite hijab online

dan ada juga jubah hoodie yang cantik
image from radiusite hijab online
jom cuci-cuci mata kat Radiusite Hijab Online Boutique


16 comments:

  1. Cantik cantik tudung ni, saya suka gambar no 3 dan yg akhir tu.

    ReplyDelete
  2. saya pun sk jenguk radiusite.. mmg cantik2 kan..

    ReplyDelete
  3. Lelaki pun leh cuci2 mata gak ke? hehehehe... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer... mana tahu kot2 ada yg berkenan dihati... boleh hadiahkan untuk yg tersayang :)

      Delete
  4. apa lagik kakti...
    beliler utk raya...vogue de vassss gitewww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pink Lavender : tolong sponsor boleh :)

      Delete
  5. comel2 tudungnya..bermanik2 lg tu..nnt nk usha2 gak la...

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: