Pages

Tuesday, February 14, 2012

Ezani Masterchef Malaysia

Ada sesiapa tak yang follow Masterchef Malaysia? Kalau ada yang follow, mesti tahu siapa gerangan yang dinobatkan sebagai masterchef malaysia yang pertama kan... 

Ezani Masterchef Malaysia - sumber dari google
OK.... 
Arini baru berkesempatan nak blogwalking setelah menghabiskan kerja-kerja yg patut...
Masa blogwalking tadi, jengah blog hasrulhasan dan dikhabarkan yang Ezani ada blog. So apa lagi mestilah wajib terjah blog Ezani Masterchef Malaysia nih... mana tahu kot-kot terselit resepi baru ciptaan Ezani sendiri kan.. boleh jugak praktik kan kat umah... hi hi hi
Kat rumah je la.. Aku ni tak layak kot masuk Masterchef... rempah ratus pun tak kenal semuanya... kalau masuk kang confirm-confirm aku org pertama yg terkeluar.

24 comments:

  1. mesti followkan.. akak suka ezanini dah cantik, bijak dan serba serbiler...

    ReplyDelete
  2. hekkkalaaa..
    iingatt kan tadii sis neh lahhh ezanii.
    muke dah sama dahhh.

    hehhee. okay sorry. kegilaan melanda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti kakti kembang baca komen tuh kan???hahahahah

      Delete
    2. Pink Lavender : hi hi hi... teruja jugak bila dapat komen mcmtu

      Delete
  3. nak terjah blog ezani sekarang gak.. mekaseh share kak ;)

    ReplyDelete
  4. seorang doc yg pndai masak... kagum nan diee

    ReplyDelete
  5. Rempah ratus tak kenal semua tu biasa laa.. Asalakan tahu memasak dan mahu memasak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu sy terkena masuk ujian penyingkiran kenal rempah ratus tu confirm berpeluh dahi... memikir...

      Delete
  6. mya pun baru nak terjah belog beliau ni. suka ezani=)

    ReplyDelete
  7. sy pun xkenai rempah ratus..hhahhaha

    ReplyDelete
  8. wah, baru tau.. nak terjahh.. hehe. mekaseh share.. =)

    ReplyDelete
  9. comel jak chef doktor nie kan..ari tu dah terjah blog nya, tp tak sempat lg cuba resepi beliau..(^_^)..nnt nak try & error lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la.. mana tahu nanti boelh terer masak mcm ezani jugak kan..

      Delete
  10. owh..blogger jgk..harusla terjah

    ReplyDelete
  11. kakti...
    novel tuhh kakmar nyer..
    dah pulangkan semalam...tapi kalau nak pinjam dari kakmar, dia okeh jerrr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... kak mar punye eh... ni mesti yang baru dibeli minggu lepas tu ea?

      Delete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: