Pages

Tuesday, February 14, 2012

Dermagic Simply Siti

Produk Terbaru Daripada Simply Siti - Dermagic
image from simplysiti.com





sumber daripada BorneoPost online:
image daripada borneopost online
  "Apa yang kami tampilkan untuk produk ini adalah keajaibannya yang berkuasa membangkitkan ‘mood’ gembira.
“Ini kerana, bahan yang digunakan mempunyai kelebihan untuk  menyerlahkan diri yang lebih awet muda, cerah dan ceria,” katanya. ----- petikan daripada BorneoPost online:

 Bukan sahaja memberi manfaat untuk membangkitkan mood gembira, kesemua faedah ini boleh didapati di dalam satu krim :
  
- Melembap
- Kulit tanpa stres
- Mencerah
- Tona kulit lebih sekata
- Mengecilkan saiz pori
- Menenangkan
- Mengurangkan kedutan dan garisan halus
- Menegangkan kulit wajah
- Membentuk wajah (V Shape)
- Mengurangkan cela kulit
- Menambah seri
- Menyegarkan kulit
- Mengurangkan bintik hitam
- Kulit lebih lembut dan licin


Promosi Februari Simply siti. Jom dapatkan barangan simply siti di guardian berdekatan anda.
sumber daripada simplysiti.com

sumber daripada simplysiti.com

Top Seller
sumber daripada simplysiti.com
sumber daripada simplysiti.com
Setakat ni aku hanya ada bedak dan blusher simply siti je... Ingat lagi masa mula-mula dulu,  macam mana aku boleh terjebak guna simply siti ni.. Masa mula-mula dulu memang aku fanatik sikit dengan produk simply siti ni. Tapi tak pernah terlintas nak beli... tapi satu hari ni tetiba My En Hubby balik (masa ni aku baru lepas pantang, belum masuk keja lagi) dan surprise kan aku dengan bedak simply siti dan set percubaan simply siti... terkezut aku beb...  Orang dah beli kita pakai je la kan...

Apa-apa pun thanks to My En Hubby yang selalu ambil berat dengan wife dia yg kekadang agak sengal ni... ha ha ha...

more info about simply siti product boleh view simply siti dan jom ke sydney australia bersama simply siti

8 comments:

  1. produk ni ok x?.. saya mmg teringin nak tukar produk yg sy guna skrg.. tp tgh berkira2 samada safi rania gold or simply siti..

    ReplyDelete
  2. ok x kak pkai produk ni?? jnis kulit sya xmudah alah ngan mane2 produk ni mlainkan ianya tiruan... agk mhal ea sya dgar produk ni..

    ReplyDelete
  3. SIMPLY 5 CREAM TU BEST...
    lya pakai lipstick dia.. code PERCAYALAH

    ReplyDelete
  4. IntanBerliaN : bagi sy OK la.. pernah try safi ranis gold tp mcm biasa jer..
    sis berkata-kata : OK... tapi tu la... harga dia standard maybeline rasanya. Tapi sy beli time sale jer.. hi hi hi
    LYAfrina : o.. ye ke.. belum try lipstick dia lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo yeke.. xpnh baca lg org wat review pasal simply siti ni.. biasa baca safi rania gold la.. ;-)

      Delete
  5. nk try tp syg nk tngglkn safi rania gold

    ReplyDelete
    Replies
    1. if safi rania gold sesuai dengan kulit better tak yah tukar..

      Delete
  6. sgt bagus product ni.. saya tak minat siti.. beli untuk mak, tp gatal juga nak pakai. mak pakai seminggu dah ada results. kulit kusam terus kurang. berseri walaupun tak pakai make up. kitorang guna yang C bright. menariknya, sesuai untuk mana2 umur. mak 50+, saya 24. :) skarang tengah fikir nak try dermagic keluaran baru tu ke tak. harga berpatutan..

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: