Pages

Tuesday, February 21, 2012

BLACKMORES Dietary Supplement B + C

Assalamualaikum dan selamat pagi..

Arini nak cerita tentang supplement untuk tambahkan berat badan lagi.. Sebelum ni dalam entry ini aku adal mention pasal supplement Safwa Health... 

Kali ni aku nak sentuh tentang supplement BLACKMORES Dietary Supplement B + C. Supplement ni boleh membantu menyokong diet yang tidak seimbang (rendah berat badan). Supplement BLACKMORES ni banyak jenis tau... ada untuk multivitamin + mineral, untuk kulit pun ada. Tapi untuk tambahkan berat badan... pilih botol yang color hijau macam kat bawah ni...

BLACKMORES Dietary Supplement B + C. (image daripada google)
 Harga dia kalau tak salah aku dalam RM29.90... hi hi hi tak berapa ingat harganya sebab My En Hubby yang belikan... 

Aku pun baru je makan supplement ni... belum sampai seminggu lagi pun... so tak boleh nak bagi feedback lepas makan ni...

Sekarang ni aku tengah berusaha untuk naikkan berat badan.. 
chayok... chayokk... 
boleh naik lagi 4 kg pun jadi la...



9 comments:

  1. Wahh! kalau da berjaya naikkan berat badan..gtaw tips eh? nak cuba jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah.. kalau ada kelapangan akan dikongsikan kat sini nanti..

      Delete
  2. hehe sy pn jenis banyak tulang ni...nnt citer la klu berjaya naik berat bdn tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha... sedihnya dengar bila cakap jenis byk tulang.. tak per-tak per nanti bila kita dah berjaya naikkan berat badan dah tak panggil jenis banyak tulang lagi.. tp awas.. jgn obes la nanti.. kang dok cari cara nak turunkan berat badan plak.. dah susah..

      Delete
  3. ada gak upanya dari jenama ni.tq for sharing..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la... ni pun member yg cakapkan..

      Delete
  4. Waaa nak tambah berat badan...huhu tak mau lah.......sekarang ini aku dalam proses kuruskan badan....jadi senang beli baju saiz M hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha... ok la tu berlawanan.. sy naikkan berat badan, awak turunkan berat badan..

      Delete
  5. Vitamnin blackmoore mmg bagus kan. zie dari dulu taking this vitamin Brand ni taw :)

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: