FOLLOWERS

Wednesday, February 29, 2012

Atasi masalah senggugut dengan VCO Catalyst

Hi all,...

Arini nak kongsi cara untuk kurangkan rasa senggugut ketika period dengan mengamalkan Virgin Coconut Oil (VCO) Catalyst.. 
Seriusly.. 
Sebelum ni pun aku ada masalah senggugut ketika period tapi sejak mengamalkan pengambilan VCO Capsule dari Catalyst... sekarang setiap kali period dah tak de rasa senggugut... 

Alhamdulillah.. syukur sangat.. 
Kalau tak sebelum ni pasti berguling-guling sebab sakit sangat.. sepanjang ari mesti tido jer.. lapik perut dengan bantal
Tapi sekarang sakit dah tak der.. syukur sangat.. 

Ye la.. bayangkan la kalau time period jer senggugut... 
dulu tak per la belum kawin.. belum ada anak..
Tapi sekarang dah ada anak.. tak kan nak tido je sepanjang arikan...

Sian lak anak siapa nak uruskan nanti... 
Tambahan pula sekarang ni My En Hubby BZ
Sian nanti Our Little Princess terabai pulak kan..

Antara Kebaikkan Menggunakan VCO Catalyst adalah :

  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Regular semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Kesuburan
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang
  • Mengurangkan tidur berdengkur

Cara pengambilan VCO Capsule:-
 2 biji (1pagi dan 1malam)

Cara yang saya amalkan untuk kulit cantik:
1 biji - pagi (makan)
1 biji - malam (gunting sikit hujung kapsul - sapu sikit pada muka dan selebihnya makan)

Selain daripada VCO catalyst, saya juga amalkan pengambilan VCO Collagen

 sekarang ni ada promosi VCO Capsule dan VCO Collagen 
sehingga 2 Mac 2012

 
Harga Asal RM165.70 (include postage)
 

so kepada sesiapa yang nak cuba VCO catalyst ni boleh la view sini untuk maklumat lanjut.
atau pun boleh sms ke 019-4296954

Bagi yang berminat menjadi agen juga adalah dialu-alukan...



5 comments:

  1. banyak jugak kebaikan die ni.. terbaeekkk~ ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. khaiza jd stokis utk product nie ker? nak cuba tp x baper nak berani la

      Delete
    2. alhamdulillah... memang byk kebaikkan dia..

      Delete
    3. Tentang Kita : a'ah sy stokis VCO Catalyst

      Delete
  2. byk kebaikannya kan ..tp alhamdulillah ciksu xda senggugut :)

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: