Pages

Wednesday, January 18, 2012

3 idiots

Hi all...

Wau.. dah lama blog ni, tak der entry baru.. ntah la.. akhir-akhir ni terlalu banyak benda yang berlaku and feeling aku pun down giler.. 
But now... aku akan mula menaip semula... ha ha ha..

OK.. last week, aku dgn member2 tengok filem 3 idiots kat ofis.. rasanya hujung tahun lepas ada ditayangkan di TV3, tapi aku tak sempat pun nak tengok... 

Seriusly.. syiok giler filem ni.. memang terbaek lah.. part yang aku paling suka adalah part lagu nih..


ha ha ha... sengalkan aku nih.. tapi jgn salah tafsir plak yer... 
bagi aku filem unik dan sangat kreatif. Lain daripada filem-filem lain. Sepanjang tegok filem ni asyik ketawa jer... tapi ada gak part yang sedih.. hu hu hu..


2 comments:

  1. yalo...sue pon suke tgk..banyak kali jaa...suke citer ni ada mesej nyer...sesuwei untuk anak2 gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy xtgk lg la.. tp tibe rs mcm nk tgk jugak je..hehee

      Delete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: