Pages

Friday, September 30, 2011

Ibu Sina Eyewear - Merawat Mata Daripada Rabun

Mood untuk update blog arini membara u... OK.. arini aku nak share satu benda dgn u'all.

Sebelum ni, my en hubby telah bergosip dengan member2 dia kat ofis. sesuaikah ayat bergosip disitu? er,.... OK tak jadi tukar ayat... my en hubby telah berbual kosong dengan member2 dia. OK sikit ayat ni kan.. dan member dia telah membawa 1 cermin mata seperti ini.


Ini adalah ibnu sina eyewear. Kegunaannya adalah untuk orang2 macam aku nih... rabun jauh atau dekat. Ada banyak design seperti dibawah ni, boleh pilih ikut kesukaan anda :



Jom view sikit apa kelebihan dan bagaimana Cermin Mata Ajaib Ibnusina Eyewear ni ni berfungsi..

Adakah anda mengalami masalah rabun jauh dan dekat..??
Adakah anda risau ‘power’ cermin mata anda kian bertambah..??
Adakah anda ingin mengurangkan 'power' cermin mata anda..??
Adakah mata anda di lindungi daripada sinaran UV skrin komputer..??

Jawapannya dapatkan segera cermin mata terapi IBNUSINA EYEWEAR yang berfungsi membantu otak anda untuk mencari titik fokus melalui lubang lubang kecil pada cermin mata ini. Dengan ini ia melatih mata anda yang telah 'out focus' untuk kembali ketempat asal di kornea mata.

Kini anda tidak perlu lagi risau 'power' spek mata anda semakin naik kerana dengan dengan menggunakan cermin mata terapi IBNUSINA EYEWEAR ia akan membantu mengurangkan masalah yang berkaitan dengan rabun jauh, rabun dekat, myopia dan astigmatism..

Kaedahnya amatlah mudah.Hanya gunakan 15-20 minit sehari (baik untuk membaca,menonton TV dan sebagainya)untuk mendapatkan kesan dalam 3-4 minggu.Selepas 4 minggu boleh pergi kedai cermin mata test mata anda secara percuma.

KELEBIHAN CERMIN MATA TERAPI - IBNUSINA EYEWEAR
* Tidak perlu pakai UBAT. MAKAN atau TITIK pada mata.
* 100% SELAMAT dan SEMULAJADI
* Tidak perlu PRESKRIPSI doktor
* Tidak perlu TEST mata
* Tidak perlu LASIK mata
* Mengurangkan 'POWER' cermin mata atau contact lens.
* Memperbaiki KEJELASAN mata anda
* MENCEGAH rabun jauh, rabun dekat, myopia dan astigmatism
* Hanya beli SEKALI seumur hidup
* DESIGN yang menarik, boleh bawak berjalan
* Boleh digunakan sebagai cermin mata PENAPIS UV dari komputer
* Murah dan murah dan murah sangat




Macamnana nak dapatkan eyewear ni... just log in FB and like this page... semua info ada kat sini.

Dan my en hubby cakap eyewear ni pun boleh dapat kat farmasi yang besar2.. So kitaorg nak try g terjah kedai farmasi sabtu ni.. Just nak try kalau power mata aku boleh kurang... syiokkkk jugak tuh...

PTPTN - UJRAH

Semua dokumen perjanjian dah siap, dah disahkan... and today nak pegi setelkan my permohonan pengurangan pembayaran dari 3% kepada 1%. Atau dinamakan permohonan UJRAH..

Masa semua orang dok sibuk-sibuk buat permohonan ni, aku relax jer... bila dah sampai due date baru terhegeh-hegeh nak buat.

Haha.. 

biasa lah... memang selalu macam tu.. Tapi dokumen dia tak lah banyak sangat pun.. Hopefully permohonan ni lulus and bulan2 kurang sikit la aku kena bayarkan....
Today aku and member2 ofis akan kasi gegar KL SENTRAL... dah lama tak melilau KL Sentral u... sejak-sejak tukar ofis ni kan... kebetulan pejabat PTPTN ada kat situ... So... misi tengahari... Jom Gegar KL Sentral beramai-ramai..

and the best part to share, en hubby telah mengeluarkan budget untuk wife kesayangan dia bershopping arini.. yuhuuuu... tapi tak tahu la nak beli apa... dalam kepala ni.. ingat tudung/shawl jer... tengok jugak keadaan kalau ada keperluan dan ayg yang terbekenan dihati baru beli... kalau tak just simpan je la, peruntukan yang telah diberi... baik tak wife mcm ni.. wa ha ha ha... telah masuk bakul sendiri u.. *_*. Tolong jangan mara yer...

Monday, September 12, 2011

Jeless i..

seronoknya bila semua blogger dah post gambar raya masing2.. jeles i... bila la pulak, aku nak upload pic aku nih.. sebenarnya tak der sgt pic raya tahun ni.. bz kat dapur jer... aiceeehhhhh... nak kata rajin le tu.  ^___________^ sila jgn muntah k.. 

Yg byknya cuma gambar our princess.. akan ku usahakan untuk cari masa upload pic tu okehhh.... 

Kawan2 semua.. Bulan ni aku dah pokai, huhuhu.. nak di story kat sini panjang sanagt, aku ringkaskan je lah yer.. otw balik dari rumah mertua aritu tayar depan kitaorg pecah. huhuhu.. sadis i. Nasib baik kejadian ni awal lg.. time tu dah dekat kul 10 pg @petronas Genting Sempah.. kena tukar tayar depan dua2 sekali.. plus dgn apa lagi ntah yg kena tukar.. total semua RM960.. itu je yg aku faham apa yg ditulis dalam resit tu..semangat kitaorg bertolak dari rumah kul 4 pagi.. kononnya nak elak jam.. tak per lah. mungkin itu dugaan tuhan pada hambanya. tak sabar tunggu gaji.. lambatnya next week..

BTW... selamat hari raya semua. 

Segmen Lucky Draw bersama Fareha Rahmat

sambil2 buat kerja.. sempat lagi layan blog.. tetiba arini berminat nak join lucky draw bersama puan Fareha Rahmat. Selalu jugak view blog puan kita ni, sebab puan kita ni ada anjurkan kelas make up..
Tujuan join lucky draw ni.. adalah untuk suka-suka.. arghhh... sempat ker.. dah nak close pun.. tepat jam kul 12 tgh. Selalu jugak join GA tapi maybe bukan my luck... moga2 kali ni.. adalah rezeki aku..