Pages

Thursday, April 28, 2011

ADEN TERKONO LAIE

Hu hu hu...
tipah tertipu lagi.
Sejak 2 hari lepas, asyik dapat call dari pemanggil yg suka menyamar jadi agen insurans la, agen kereta la. hei macam-macam..

Pagi tadi baru je dapat satu call lagi dari org yg sama menyamar jadi agen kereta lg.

Hu hu hu...

tulun la teman tgh BZ ni.. jgn la wat cenggitu... menyamar la jadi apa pun.. tentunya teman akan percaya... sebabnya teman tak de masa nak check identiti si pemanggil...

penat teman melayan...
al-maklumlah keje teman memang kena -mengena dgn kereta ni...
alih-alih tipah tertipu lagi...
wa.. wa... nak nanges...


p/s : kepada si pemanggil jgn wat cenggitu lagi yer....

Wednesday, April 27, 2011

HUJAN LEBAT GILA ARINI

Hu hu hu.... tetiba rasa cam malas nak bangun pagi tadi. Kul 4.30 tadi terjaga , hujan lebat gila... + dengan kilat yang sambar-menyambar. Dalam hati***mula la rasa malas nak gi keje, hujan kan layan tdo lagi best...***. Tapi baru teringat yang arini ada 2 miting yg kena attend... Dalam kemalasan tahap maksima terpaksa juga gagahkan diri untuk bangun...

Monday, April 18, 2011

DIGI PROMO

Berry berry on the wall. Who is going to the fairest of all? Check out what berry are you now! #digiwhatberry

Thursday, April 14, 2011

KNOW YOUR CHILD'S MOOD TODAY!

How’s your child feeling today? Is he a Cutey Pie as always or a lil’ Grumpy?

Share his moods with your friends and have fun! You can also tag your friends’ children and let them know how adorable they really are!

What’s even better, sign up to NestlĂ© Junior Club and get two (2) exclusive Nestle Junior Club E-Recipe Books for FREE!

So hurry! Click for more info
#NestleChildsMood. With Nestle, you can share your child's mood with your family & friends. Try today!

Wednesday, April 6, 2011

WORK OR HEALTH?

Work or health? I choose health!

Have you ever wonder what does it take to achieve balance between work and health? I would love to know where do I stand, don't you? Thanks to #NestleProfiler, we are able to take the profiler test to a journey of self-discovery towards improvement. Discover a few simple truths and build towards a healthier and balanced lifestyle. Take the Nestle Wellness Profiler Test today to find out if you’re an Advocate, an Investor, a Manager or a Hopeful and gain valuable insights to your approach towards nutrition and health. Here’s to the start of a new year, and to a healthier you!


p/s: Are you a Facebook addict and you just can't get enough of it? Don't worry cause DiGi is hooking us up with RM1/day internet plan. Click for more info! #DiGiFBAnniversary

Monday, April 4, 2011

TINGGAL BERDUA

Hubby dah gi sarawak semalam... hu hu hu.. rindu + sedih.


Aku tumpang umah member. Dekat sikit nak dtg keje. Sian Alisha semalam nangis masa nak tido mlm. Maybe sebab tak biasa lagi. Beralih tempat tido agaknya. Sian sgt2 dkt dia. nangis kuat sgt. Sian jugak kat member aku, sebab........ erm tak tahu nak ckp sebab apa... tp sian la... 


Tak tau nak tulis apa arini coz.... aku mcm takde mood je.... terpikirkan alisha... terpikirkan hubby...... Arini training lagi... klu diberikan pilihan... malas rasanya nak masuk training... entah kenapa kepala pun mcm pening-pening sikit.... 


p/s:  Sian alisha.... masih teringat mcmmana dia nangis semalam....