Pages

Tuesday, December 20, 2011

Tudung Jelita Sara

Arini... pagi-pagi lagi dah jengok page Jelita Sara... dan hati ini telah terpaut pada pic-pic seperti dibawah:
 Minat yang kaler hijau ni... tapi inner dia tak der stok la pulak...
image from JelitaSara.com
Hati telah beralih arah pulak ke yang ini... 
image from JelitaSara.com
 
Yang ni pun cantik jugakkk...
image from JelitaSara.com

 Yang ni pun cantik jugakk... adoiiiiiii aiii... dah rambang mata nih...
image from JelitaSara.com

Mana satu ni.... Pening-pening... nak rembat semua pulus macam banyak sangat (ayat ini sangat bermakna)... Tulunnnnn

p/s: nak tengok lagi banyak koleksi Jelita Sara boleh klik sini yer

6 comments:

  1. ala cantiknye....nk bodek en asbeen la.....

    ReplyDelete
  2. syawalsimpsons : My En Hubby dah bagi green light TAPI........ tak tahu nak pilih yang mana satu

    ReplyDelete
  3. aliya syafiqah : tu la sebab semua cantik2 saya dah jadi rambang mata... tak tahu nak pilih yang mana ni...

    ReplyDelete
  4. kalau macam ni.. saya pun rambang mata.. hihii.. a'aa yg warna hijau tu cantik..

    btw, pasal mee udang tu.. a'aa betoi la, kedai tu dkt tol exit selatan.. dekat traffic light dkt giant tu :-)

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: