Pages

Monday, December 19, 2011

Tatkala Kebosanan Melanda

Entry ini adalah entry semalam... tapi masa nak publish semalam ada problem.. berkali-kali try untuk publish tapi still error... hampeh tul broadband ni. signal pun kurang.. nampak gayanya kena tukar streamyx la lepas nih... sebelum ni My En Hubby dah tanya nak pakai streamyxtak... aku cakap tak perlu lagi.. Cer tengok tajuk entry nih... huuuiiiisssshhhh.... sastera la pulak... hihihihi... sekali-sekala.

Lately... My En Hubby sangat-sangatlah BZ, setiap hari balik lewat. kekadang tu sampai kul 6 pm lebih baru nak balik... Yang kesiannya.... Si Alisha la.... sebelum ni kitaoranglah yang paling awal ambik dia... sekarang ni... bila pergi ambik Alisha semua member-member dia yang lain dah balik.... tinggal dia sorang je yang tinggal... Pengasuh cakap... setiap kali orang ketuk pintu dia la yang cepat-cepat pergi tengok... tapi kesiannya bukan mama dia yang datang.... Sian anak mama... tak per yer sayang... tunggu lepas pilihan raya ni jer.. lepas tu kita balik mcm biasa k..... Mama pun terasa sangat yang Abah sangat-sangat BZ sekarang... Malam dah pergi kelas pulak... ruang untuk borak-borak pun dah kurang... :( Masa week end ni lah yang nak habiskan masa dengan family...


Sekarang ni asal pergi ambik Alisha jer mesti menangis.... Pengasuhnya kata... diorag asyik gaduh jer... mana taknya member-member dia semua lelaki... Alisha sorang je perempuan.... hihihihi... perempuan kan hati lembut sikit... follow mama dia hati tisu... Pengasuhnya kata... Alisha nak main sesama dengan diorag tapi ada member yang dah besar sikit... dah umur 4 tahun ganazzzzz sikit.... itu yang Alisha ni asyik merajuk jer... pengasuhnya kata pendam jer dalam hati... bila mama datang terus la meraung. Sian Alisha.... Tak per la yer sayang... hopefully bila masuk sekolah nanti Alisha dah biasa dengan ragam-ragam macam nih... At least anak mama ni dah bersedia.... cewahhhh.... ye ke... entahlah... apa-apa pun tunggu dan lihat....

2 comments:

  1. olooo kesiannya alisha... smpai dia yg pling cepat pergi tgk bila pintu diketuk..

    ReplyDelete
  2. biase la tu, gangguan internet sungguh geram! huhu

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: