Pages

Friday, December 30, 2011

Suria Embun Spa Putrajaya

Ha... Seronoknya... dah hari jumaat dah.. Esok Cuti... dapat 3 hari cuti.. boleh relax-relax kat umah...

Hari ini ada appointment dekat SPA SURIA EMBUN Putrajaya, pukul 12.15 tengahari.. Saja book hari ini, kebetulan hari ini jumaat lunch hour panjang sikit, sempatlah nak manja kan badan dan kebetulan pulak Suria Embun ada promosi hujung tahun... hihihi....

Nak tahu lebih detail tentang Package di Suria Embun boleh view sini.

Dan jangan lupa view and LIKE page Khaiza Collections di FB dan view khaizabutik.blogspot.com untuk koleksi tudung terkini..
 

4 comments:

  1. spa suria embun??mana tu? :) miss ddk presint 9

    ReplyDelete
  2. Miss uCu : SPA Suria Embun... dekat presint 15 putrajaya, berdekatan dengan MyDIN dan Keep Slim Putrajaya.

    ReplyDelete
  3. wah... g spa.. seronoknya.. so, camne rasa kene urut2 baru ni?.. mesti best kan.. ringan je rasa badan kan.. :-)

    ReplyDelete
  4. IntaNBerliaN : Erm... gi buat facial jer.. seronok jugak.. bila muka diurut-urut + dengan staf dia pun baik..

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: