Pages

Thursday, December 1, 2011

OMG... OMG...

Fuhhhh... pagi ni miting ingatkan boleh habis cepat... rupa-rupanya banyak lagi isu yang tak clear.. OMG... OMG... penatnya... bukan penat apa, penat nak memahamkan isu-isu yang aku pun baru tahu..semuanya isu-isu teknikal.  Isu-isu back end yang kitaorang tak tahu dan baru tahu arini. Nasib baik jugak arini bos ada, dan bos masuk miting nih.. Tak lah nanti bila projek dah siap ada pulak benda yang tertinggal... 

Hope projek ni akan berjalan lancar... Projek ni nampak sikit jer perubahannya tapi bila direview sebenarnya banyak benda yang berkaitan dan berhubung kait... Huhuhu...

1 comment:

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: