Pages

Tuesday, December 6, 2011

Ombak Rindu

1st day filem Ombak Rindu masuk pawagam, kitaorang dah planning nak gi tengok.. Tapi malangnya tiket sold out... huhuhu... sedihhhhh :(

Sebenarnyan dah menjadi tabiat kitaorang... lunch time hari jumaat pakat ramai-ramai untuk tengok wayang... maklum lah kebanyakkannya dah bekeluarga.. kalau nak tengok dengan family susah sikit la.. susah dengan si kecik la... macam-macam ragam kang kat pawagam tu nanti..

Semalam OTW balik dengar sinar.fm. Abby Fana cakap filem ni touching sikit... so kena stand by banyak-banyak tisu... huhuhuhu.. And semalam hari kelima tayangan kutipan dan menjangkau RM 4 juta... fuyoooo... tak leh jadi ni... kompem kena tengok filem nih...

And pengarah filem Ombak Rindu ni cakap... filem ni akan ada sequence tapi next sequence dah tak follow Novel.. so means... lepas nih filem ni totally lain lah dari Novel...

Apa-apa pun kita tunggu dan lihat...

6 comments:

  1. Dah tgk ke belum? mmg best ke????

    ReplyDelete
  2. suka alisya pakai baju polkadot tuh...

    hoyeh! dah tgk ombar windu! tapi tak puas..kita tgk la tayangan perdana kat opis kita nanti

    ReplyDelete
  3. Ajeida Ajis : Belum tengok.. tapi nak tengok jugak..

    Afira : tu la... tiket dah sold out... kena tunggu IC download dulu... hihihi

    ReplyDelete
  4. mcm best je filem ni.. dh ramai blogger yg tgk kan..tp sy blm lg..hihii

    ReplyDelete
  5. sy blm tgk lagi.. tp dh ramaai blogger yg tgk kan..

    ReplyDelete
  6. salam kenal....memang best citer ni..bwa tisu bebanyak ..jom singgah blog sy

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: