Pages

Wednesday, December 14, 2011

Jelita Sara

this banner from JelitaSARA.Com
Year End Sale (YES) Jelita Sara bermula lagi.. banyak koleksi tudung-tudung yang menarik yang boleh dipilih... Jom cepat-cepat intai FB Jelita Sara atau terus ke Web Page Jelita Sara sekarang. Promosi bermula seawal 7 pagi arini...

Anda juga boleh melanggan Newsletter' JelitaSARA.Com. Dan setiap kali promosi JelitaSARA.Com akan terus emelkan kepada anda informasi terkini.

7 comments:

  1. huhuhu..tgk dah..tp mcm tak best pulak kali nih..dia nak let go balance2 yang tak laku tu kut..
    tp ada gak yg cantik kan..ish ish..tahan tahan..danger2...mak beli yg pasar mlm semalam pun dh dekat RM 50..PARAH..buylan 12 takkan shopping..nk duk diam ;) cover balik..nk simpan duit blk..kekekek

    ReplyDelete
  2. Afira : niat dihati memang dah nak rembat tadi... yang CT suka tu, tapi bila fikir-fikir balik bajet dah hampir dot dot dot... nak tunggu isnin ni jer... huhuhu

    ReplyDelete
  3. takut nak tengok takut tergoda dan terbeli.. nanti suara anak akak keluar "ibuni beli tudungjer... padahal tak beli tapi kalau singgah kat kedai tudungtu memang nak belek"...

    ReplyDelete
  4. Cho Zila : itu lah pasal... kekadang tu bila nampak kedai tudung tu terus kona kot lain... tapi kekadang tu singgah jugak itu yg membuatkan terbeli tuh..

    ReplyDelete
  5. wanita dan tudung ibarat isi dengan kuku..dalam hati cakap taknak2 tapi bila tengok yg cantik2 terus cancel...hahaha..sapa sokong?

    ReplyDelete
  6. Qasehnya Rania : Yup betul tu... sokong 100%

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: