Pages

Thursday, December 1, 2011

Dah Berteman

Yeh yeh yeh... alisha dah berteman... Jom tengok saper dia...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ha ha ini lah dia si ipin, yang sudi menjadi teman si alisha ni...

Ipin
Sangat la akrab mereka ini, seperti pasangan kekasih pulak... isk...isk....iskkk.... sampai tak berenggang lansung... pegi mana jer mesti bawa jugak si ipin nih... 

Nak makan pun bawak sekali,
Nak mandi pun bawak sekali, sekali dengan si ipin ni pun mandi jugak,
Nak main pun bawak jugak si ipin ni,
Dan yang paling kelakarnya
Nak tido pun bawak jugak si ipin ni... still pegang kat tangan walaupun dah tertido....
isk... isk.... isk.... 
alisha dan ipin
pegang je si ipin ni, tak lepas-lepas
konon-konon si ipin ni membonceng di belakang

tambah pulak sekarang nih dah boleh pilih channel TV sendiri. Kalau kita tukar je channel lain, ha mula la bunyi. Terpaksa la mama dengan abahnya berkorban... Nak tengok cerita/drama yang kita selalu follow pun dah tak dapat... huhuhu... nak buat macam mana, layan kan jer lah... 

Antara channel favourite si alisha ni TV9, Astro Ria (611) dan astro oasis (106) Alisha ni suka dengar zikir-zikir... so kalau nak dia duduk diam tak meragam buka la saluran-saluran ni.. dan mama boleh buat keje lain..
 

3 comments:

  1. hehehe..belom upin & ipin..

    Awatif pun sama..musti pegang belon angry bird tu ;)

    ReplyDelete
  2. blouse, cardigan, dress bawah rm50 termasuk postage. happy shopping!!

    ReplyDelete
  3. Alisha.... minta la teman yang real....

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: