Pages

Friday, November 4, 2011

Undi Episod Akhir Cerita Sofiyya

Jom kita undi episod akhir cerita soffiya...Kalau korang, korang nak pilih siapa? Antara Kamal dan Ilyas...

Kalau aku pastilah aku akan pilih Ilyas.. Sebab memang dari mula lagi cerita lagi aku dah mengharapkan Sofi dengan Ilyas...

Semalam, lepas abis drama soffiya... TV3 ada bagi website untuk kita buat undian bagi episod akhir soffiya... Tapi aku tak ingat lak link dia... And pagi ni sangat-sangat excited nak view web TV3, sekali kena block da.... huhuhuu... kenapa Ofis aku block web TV3?... Aku nak undi episod akhir drama soffiya nih... huhuhu... Ada sesapa yang tahu tak nak undi episod akhir drama soffiya tu kat mana...? Ini la penangan bila dah fanatik sangat dengan satu-satu drama tuh...

p/s: Opsss.. perut berbunyi2 la pulak pagi nih... Tu tandanya minta diisi... Jom bekpessss... Lapor...


4 comments:

  1. kamu di tag di sini http://mutiaralife.blogspot.com/2011/11/11-tagged.html

    :)

    ReplyDelete
  2. suka tengok ilyas dengan sofi jugak

    ReplyDelete
  3. undi kat sini:
    http://apps.tv3.com.my/soffiya/Default.aspx#pilihan_anda

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: