Pages

Wednesday, November 9, 2011

Ending Drama Soffiya

Akhirnya... Ending Drama Sofiyya TV3... sangat-sangat tidak disangka-sangka.. Sebelum ni aku tak terpikir pulak yang kemungkinan anak yang Fiona kandungkan tu anak Ilyas... Tapi sebenarnya kemungkinan tu ada...

Tapi part yang Fiona mati tu.. huhuhu... sedih siot... pada aku at least biarlah Fiona hidup.. Bagi peluang untuk dia berubah... tapi... huhuhu... Fiona mati jugak.. Walaupun si muiz tu.. dah tak berniat nak bunuh si Fiona, tapi ajal maut di tangan tuhan kan... Tak sangka pulak cara Fiona mati macam tu.. Terhantuk kepala kat paku... sakit wei...

Walaupun aku mengharapkan ending dia... Sofiyya akan bersama dengan Ilyas tapi aku tetap terima ending yang akhirnya Sofiyya tetap setia dengan Kamal.. Akhirnya dapat jugak Kamal merasa ada cahaya mata dan Sofiyya mengandung. Dan anak Fiona telah dijaga oleh bapanya Ilyas...

Ending yang cukup menyentuh perasaan... (Inilah jadi bila fanatik dengan satu-satu cerita)

p/s: win a holiday with your buddies


6 comments:

  1. oo gitu...tak penah tgk citer nih..hehe..

    ReplyDelete
  2. atie pon ingt soffiya akan hdup ngan ilyas... hukhukhuk

    ReplyDelete
  3. saya pun follow cite soffiya.. hihii

    ReplyDelete
  4. tag awak kat sini.. jom

    http://kuchakinah.blogspot.com/2011/11/segmen-fathiah-tak-jumpa-blog.html

    ReplyDelete
  5. ct..huhu..2 episod terakhir nora vtak tgk..adusssssssss..maklumla..syok sakan balik kg..now layan cerita baru..best! abang besau belakon

    ReplyDelete
  6. Errrm.. ok la yu ending camtu. Kalau ngan Elyas, sian plak si kamal tu. Pasni smbg ngan ttg dhia la plak.

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: