Pages

Thursday, November 17, 2011

Balik Lewat

arini balik lewat sikit.. sebab My En Hubby ada miting tak habis lagi. Hujan lebat giler.. guruh kilat berdentam-dentum... bergegar bangunan ni rasa... siap nampak kilat lagi kat tingkap.. huhuhu.. takutnya..

kebetulan balik lambat ni.. boleh la ambik kesempatan ni, nak buat laporan mesyuarat pagi tadi + buat senarai semak tindakan selepas mesyuarat. dan yang penting dapat curik masa untuk update my blog jap... Actually... kitaorang kena handle satu projek. Sepatutnya projek ni dah hampir nak siap... tapi disebabkan ada banyak kekangan dan banyak miscommunication, projek ni lama tertangguh. Lagi 2 minggu akan ada miting untuk tengok progress. At least, mesti ada progress for the next meeting (harap sangat-sangat projek ni bole berjalan lancar)...

BTW... sangat-sangat lega... bila buat mesyuarat tadi dah clear sikit apa sebenarnya keperluan yang user nak... And the best part is... screen untuk projek ni pun dah design and dah dapat confirmation ahli mesyuarat... cuma tinggal nak update dekat Our bos je... tengok pendapat bos macammana? If OK boleh proceed for the next step...

1 comment:

  1. bestnyer semua berjalan lancar time meting tadi... :)

    kat luar nie dah mcm hape dah.. uhuhuhu... hehehehehe faiz cuba manage tapi banyak gak la terpakse skip.... ish.....

    rugi kan faiz x dapat masuk miting tadi... uhuhuhuhuh

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: