Pages

Wednesday, November 30, 2011

Aquaria KLCC

Cuti-Cuti hujung minggu, bawa alisha jalan-jalan....

Sabtu (19 Nov 2011)
Bawa alisha pergi aquaria KLCC... masuk kali ni dah kali ketiga kitaorang masuk aquaria.. 1st time pergi masa tengah couple, 2nd masa mak dan bapak aku datang sini.. masa tu alisha baru masuk 3 bulan... masih baby lagi.. dan 3nd time hari sabtu 19 Nov 2011 baru ni... Dan yang paling seronok kali ni pergi adalah..... kebetulan masa kitaorang masuk aquaria, time staf diorang nak bagi makan... so sempat lah kitaorang tengok macam mana diorang bagi makan ikan-ikan tu....

Jom view pic yang kitaorang....
baru nak masuk.. Alisha sibuk nak galas botol air dia.. nak ambik tak bagi pulak tu.. Layan je lah.. kang mengamuk susah... apa pun tak jadi.. :)
Alisha nak panjat
tak tahu nak tengok mana satu... sebab banyak sangat ikan
takutnya... dibuatnya time ni pecah kaca tuhhh... huhuhu.. tapi insyaAllah dengan teknologi dan kualiti kaca yang mampu menahan air tu.. insyaAllah tak pecah... tawakal
staf tangah bagi makan ikan
staf dia yang agak baik... siap melambai kearah pengujung.. alisha pun tak terkecuali.. bila dah jauh baru dia sibuk nak lambai..
macam-macam spesis ikan ada
ikan berkerumun nak makan
Sian alisha tak sampai nak tengok, terpaksa dukung
dah nak balik.... Penat Berjalan...

Jumaat Petang (25 Nov 2011)
On the way balik keja, My En Hubby ajak pergi JUSCO... Shopping... tapi malam tu.. alisha pulak dah ngantuk... belum sempat pukul 7 dah nak tdo... so planning cancel...

Sabtu (26 Nov 2011)
Pagi : Tunggu plumber datang untuk baiki paip rumah
Petang (2.30 pm) : My En Hubby ajak pergi JUSCO, konon-konon nak cari kasut... Pusing punya pusing.. last sekali apa pun tak beli...

Ahad (27 Nov 2011)
Pagi : Tetiba My En Hubby ajak pergi Jalan TAR... aiiiiiisssskkkkk.... orang nak ajak... apa lagi on jer la... pucuk dicita ulam mendatang... selalunya kalau nak cari tudung mesti My En Hubby akan bawa aku gi Jalan TAR... syiiiiooooookkk.. dapat Hubby yang suka melayan ragam isteri yang ntah hapa-hapa nih.... BTW thanks to My En Hubby...

2 comments:

  1. nnt kalau turun sna leh kot bwa pi aquaria.

    ReplyDelete
  2. InsyaALLAH... sekarang tengah ada promosi cuti sekolah, kalau ada pass gov harga tket RM28 jer... kalau warga emas umur dari 60 keatas boleh dapat harga tiket RM25, kanak2 rasanya RM15 kot..tak pasti... Kalau tak der promosi harga tiket RM35..

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: