Pages

Wednesday, October 19, 2011

Segmen:Jom Join Bloglist Asrirayrock

Dah petang-petang ni kan.. mood nak keje pun dah ke laut perginya. nak-nak pulak kat sini hujan. mak aiiiii... mata ni dah jadi mata garfield pun. huhuhuhu.. OK.. tak per, tak per... jom kita cari mood dulu, pastu kita sambung balik keje.. OK... macam mana nak cari mood, jom kita blogwalking kejap.. eceeeewahhh... alasan je nih, padahal dah malas nak keje sebab ingat nak balik jer...

masa blogwalking tadi i found this segmen... Segmen:Jom Join Bloglist Asrirayrock.

Jom review sikit apa syarat-syaratnya..

Syarat-Syaratnya Seperti berikut
1.Buat entri berTajuk --> Segmen:Jom Join Bloglist Asrirayrock
2.Letakkan Banner diatas dlm entri tersebut berserta linkkan ke entri pengajur segmen
3.Buat Entri Ringkas sahaja tak perlu buat karangan!!!
4.Klik Sini -> Join Group Blogger Malaysia kalau nak kalau tak nak pun tak pa ...
5.Dah siap letakkan url korang kat entri pengajur segmen yer..

OK.. ok... Jom join... Tarih Tutup 28/10/2011 (Jumaat 5.00 Petang)... Klik banner atau pun klik sini... yuppp...


8 comments:

  1. salam persahabatan

    From: adando.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. dari segmen sama..
    mai jalan2 smbil minum kopi sat noo..

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama..
    salam kenal ye..(✿◠‿◠)

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan! lawat dri segmen same .. jemput dtg blog yat ^^v

    masliperjepun.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Hi dtg dr segmen yg sama..
    mai jemput ke blog sy pula ye..:)

    http//:ilanart.blogspot.com

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: