Pages

Friday, October 21, 2011

Not Feeling Well Today

Sekarang ni musim orang demam la. Aku pun dah terjebak dalam virus ni.. Since semalam, tak boleh tidur.. menggigil satu badan.. badan pun rasa sakit-sakit.. Nasib baik, lately Alisha senang nak tidur. Tak banyak sangat ragam...

Janji dengan My En. Hubby nak tunggu dia balik semalam, tapi badan rasa semacam.. tak sedar tertidur... Bila My En. Hubby balik, dia kejutkan sebab dia ada beli makanan... Since that aku tak boleh tidur.. badan rasa sejuk.. pakai sweater pun tak jadi apa... ambil selimut.. 2 helai... pun rasa sejuk lagi.. 

Pagi ni nak bangun pun tak larat.. tapi gagahkan jugak sebab tak nak bazirkan cuti.. Cuti pun tak banyak sangat dah.. nak simpan balance cuti yang ada sebab takut ada apa-apa emergency nanti.. Yang lain OK lagi.. tapi part pening kepala + batuk ni yang runsing ni... Nak jalan pun takut... sebab kepala asyik berdenyut.. Lepas breakfast tadi dah ambik panadol 2 biji... hope OK la... Sekarang pun mcm dah OK tapi bila gerak byk sikit... mula la rasa kepala berdenyut balik... Hopefully boleh bertahan sampai kul 4.30 pm nanti...

Dah dapat gambaran weekend ni memang dok kat umah je la.. sebab semua tak sihat.. sebelum ni Alisha yang demam, pastu tu berjangkit pulak dekat My En Hubby... and last night aku lak yang terkena... and now... aku still bertahan... dan akan bertahan sampai balik nanti...

1 comment:

  1. harap cik puan ct lekas sembuh...... x best la ci puan ct x sehat... rase senyap jew opiz

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: