Pages

Monday, October 31, 2011

Bila Perasaan Menguasai Minda

Setelah 2 minggu berhempas-pulas dengan masalah-masalah kesihatan yang melanda our family... Hari ni.. baru ku ada semangat nak berkeja balik... kalau tak... melepek je kat umah... Anyway.... Selamat Tengahari Semua...

Lapoooorrr... huhuhu .. tetiba jer... since masalah kesihatan yang tidak diundang ni... yang telah memporak-perandakan hidup kitaorg satu family (opsssss... tak baik.. dugaan..) sampai hari ni... nafsu makan ku dah jauh meninggalkan tuan empunya badan... Perut jgn ditanya la... Lapornya.. bagai nak gila... tapi asal suap ke mulut jer... mesti tak habis.. tak lalu nak makan... erm... kemana perginya nafsu makan aku yang sebelum ni membuak-buak. Sila la datang balik tanpa perlu dipujuk rayu.. aishhhh.. dah macam memujuk buah hati plak gayanya nih.. 

Alisha pun sama.. susah sangat nak makan.. sampai dah kembung perut... asyik minum susu jer.. Sian anak mama tuh.... Dia pun dah terjebak sekali dengan mama.. Agak-agaknya la apa yg dia rasa erk.. Aritu Alisha tak makan sampai kembung perut.. asyik buang air besar jer.. Kalau keluarnya isi tak per... ni yang keluar air je... Siannya... Sayu hati mama.. yang sejak azali memang hati tisu nih... sabar ye sayang... nanti dah sihat kita pegi makan sedap-sedap.. hu hu hu..

OK... tinggal jap bab makan... Tetiba-tiba aku terpanggil untuk tanya soklan nih.. Pernah tak, dalam hidup korang.. tetiba korang rasa kosong... boring... bosan.. Huh.... Macam nak buat ea.. kalau rasa mcm nih... + ongkos pun tak der... ada tak apa-apa aktiviti yang tak perlu guna duit.. ataupun.. ada tak cara nak tambah duit... ha ha ha... kalau sesiapa ada idea.. kongsi-kongsikan lah..

Aku sangat-sangat boring sekarang...

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: