Pages

Friday, September 30, 2011

PTPTN - UJRAH

Semua dokumen perjanjian dah siap, dah disahkan... and today nak pegi setelkan my permohonan pengurangan pembayaran dari 3% kepada 1%. Atau dinamakan permohonan UJRAH..

Masa semua orang dok sibuk-sibuk buat permohonan ni, aku relax jer... bila dah sampai due date baru terhegeh-hegeh nak buat.

Haha.. 

biasa lah... memang selalu macam tu.. Tapi dokumen dia tak lah banyak sangat pun.. Hopefully permohonan ni lulus and bulan2 kurang sikit la aku kena bayarkan....
Today aku and member2 ofis akan kasi gegar KL SENTRAL... dah lama tak melilau KL Sentral u... sejak-sejak tukar ofis ni kan... kebetulan pejabat PTPTN ada kat situ... So... misi tengahari... Jom Gegar KL Sentral beramai-ramai..

and the best part to share, en hubby telah mengeluarkan budget untuk wife kesayangan dia bershopping arini.. yuhuuuu... tapi tak tahu la nak beli apa... dalam kepala ni.. ingat tudung/shawl jer... tengok jugak keadaan kalau ada keperluan dan ayg yang terbekenan dihati baru beli... kalau tak just simpan je la, peruntukan yang telah diberi... baik tak wife mcm ni.. wa ha ha ha... telah masuk bakul sendiri u.. *_*. Tolong jangan mara yer...

1 comment:

  1. Better tanya skali kat peg ptptn tu ttg bayaran balik. sbb rasanya kalau miss kna faedah.

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: