Pages

Saturday, October 1, 2011

Lega... akhirnya selesai juga

11.45 am tadi bergegas kitaorg berempat ke pejabat pos, beli setem hasil RM 10 untuk 1 copy perjanjian.. PTPTN minta buat 2 copy so total RM 20... Lepas siap-siap semua roger plak pergi ERL...

Dapat tren dalam kul 12.35pm. sampai di KL sentral dah kul 1 pm.. uiiiiiiiii.... arini ramai betul org kat kaunter PTPTN wei.... masa kitaorg sampai tu aku dapat no yang ke 1575... no yg tgh serve 1480... mak oiiiii.... beza 95 orang tu.. tak per-tak per... demi mendapatkan pengurangan interest kitaorg still bertahan... And finally setel semua dah kul 2.30 pm... nak kejar tren kul 2.35pm dah tak sempat.. so kitaorg pegi memenuhkan tuntutan perut masing-masing.. makan pun sampai nak tercekik dibuatnya.. sebabnya nak kejar pulak tren kul 3.05pm.. 

So kitaorg just beli McD... arini staf McD semuanya pelik2 u. ada yg lukis simbol M for McD di pipi... ada yg pakai lilitan bunga matahari... ada yg pakai cekak mcm kanak2 ribena.. dan bila ditangan rupa-rupanya arini 'fun friday', so diorang semua kena pakai macam tu...

hihihi... mostly, staf McD kat KL sentarl byk warga india.. but diorg boleh dikatakan friendly jugak.. OK... dah selesai story, jom kita menjamu mata dengan aksi2 sengal kitaorg berempat yg bagai kanak2 riang... hahaha..

perkara utama a.ka. WAJIB dibuat... mesti beli tiket dulu... kalau tak mcmana nak naik ERL 

kanak-kanak riang turun tangga... sempat lagi posing

sambil tunggu ERL pun sempat berposing-posing u
 
 

kanak-kanak ciwi, yang dah lama tak naik ERL
 

sampai-sampai no giliran dah yang ke.....
 

still menunggu... tapi no kitaorg belum dipanggil.. muka pun dah kelat

tengok la orang ramai giler... semuanya tengah menunggu

 Tetiba en hubby call... sempat jugak ngadu... ramai org.. huhuhu

macam bergaduh u

n finally setel.... sebelum balik... isi perut dulu... lapor weiii

dah nak balik dah... muka penat + hepi..
 

TAMATTTTTTTTTTTT...

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: