FOLLOWERS

Friday, September 30, 2011

Ibu Sina Eyewear - Merawat Mata Daripada Rabun

Mood untuk update blog arini membara u... OK.. arini aku nak share satu benda dgn u'all.

Sebelum ni, my en hubby telah bergosip dengan member2 dia kat ofis. sesuaikah ayat bergosip disitu? er,.... OK tak jadi tukar ayat... my en hubby telah berbual kosong dengan member2 dia. OK sikit ayat ni kan.. dan member dia telah membawa 1 cermin mata seperti ini.


Ini adalah ibnu sina eyewear. Kegunaannya adalah untuk orang2 macam aku nih... rabun jauh atau dekat. Ada banyak design seperti dibawah ni, boleh pilih ikut kesukaan anda :



Jom view sikit apa kelebihan dan bagaimana Cermin Mata Ajaib Ibnusina Eyewear ni ni berfungsi..

Adakah anda mengalami masalah rabun jauh dan dekat..??
Adakah anda risau ‘power’ cermin mata anda kian bertambah..??
Adakah anda ingin mengurangkan 'power' cermin mata anda..??
Adakah mata anda di lindungi daripada sinaran UV skrin komputer..??

Jawapannya dapatkan segera cermin mata terapi IBNUSINA EYEWEAR yang berfungsi membantu otak anda untuk mencari titik fokus melalui lubang lubang kecil pada cermin mata ini. Dengan ini ia melatih mata anda yang telah 'out focus' untuk kembali ketempat asal di kornea mata.

Kini anda tidak perlu lagi risau 'power' spek mata anda semakin naik kerana dengan dengan menggunakan cermin mata terapi IBNUSINA EYEWEAR ia akan membantu mengurangkan masalah yang berkaitan dengan rabun jauh, rabun dekat, myopia dan astigmatism..

Kaedahnya amatlah mudah.Hanya gunakan 15-20 minit sehari (baik untuk membaca,menonton TV dan sebagainya)untuk mendapatkan kesan dalam 3-4 minggu.Selepas 4 minggu boleh pergi kedai cermin mata test mata anda secara percuma.

KELEBIHAN CERMIN MATA TERAPI - IBNUSINA EYEWEAR
* Tidak perlu pakai UBAT. MAKAN atau TITIK pada mata.
* 100% SELAMAT dan SEMULAJADI
* Tidak perlu PRESKRIPSI doktor
* Tidak perlu TEST mata
* Tidak perlu LASIK mata
* Mengurangkan 'POWER' cermin mata atau contact lens.
* Memperbaiki KEJELASAN mata anda
* MENCEGAH rabun jauh, rabun dekat, myopia dan astigmatism
* Hanya beli SEKALI seumur hidup
* DESIGN yang menarik, boleh bawak berjalan
* Boleh digunakan sebagai cermin mata PENAPIS UV dari komputer
* Murah dan murah dan murah sangat




Macamnana nak dapatkan eyewear ni... just log in FB and like this page... semua info ada kat sini.

Dan my en hubby cakap eyewear ni pun boleh dapat kat farmasi yang besar2.. So kitaorg nak try g terjah kedai farmasi sabtu ni.. Just nak try kalau power mata aku boleh kurang... syiokkkk jugak tuh...

3 comments:

  1. slam , jd camnerlah mata awak? da kurg degree ka?

    ReplyDelete
  2. slam , jd camnerlah mata awak? da kurg degree ka?

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: