Pages

Thursday, August 11, 2011

1/2 bulan bonus dan promosi aidilfitri

Dah lama x menghapdate blog ku ini...
Yahooooo... syiokkkknya.. sambil menadah tangan.. 
 SYUKUR ALHAMDULILLAH

Dapat bonus 1/2 bulan gaji.. rasanya dah lama berita kuar dan ramai yg dah update status FB, twitter dan blog masing2 pasal org gomen dapat 1/2 bulan bonus tp baru hari ni aku berkesempatan nak menghapdate dalam blog aku... ishhh.. ish.... nampak nar gigih bekerja kan... kuang kuang kuang...

Lately sibuk sikit dgn beberapa tugas penting yang perlu dibuat. Serabut kepala otak yang tidak terhingga... 
BUT
Petang semalam, lepas berbincang dgn our team member in that project yg sepatutnya laksanakan PILOT on 15 August 2011 ditangguhkan selepas raya disebabkan beberapa faktor yang agak kritikal dan take time to handle it.
So... syukur sangat-sangat, at least... kurang sikit bebanan tu..
TAPI 
mesti ada progress project walaupun PILOT ditangguhkan. Fuhhhhh... muka tension sampai BOS pun perasan... kikikikikkkk...SORRY BOS

BUT my bos sangat-sangat sporting. Kira mcm kawan lah
TAPI 
ada masa ngamuk jugak dia sebab anak-anak buah dia asyik buat hal jer... Ha ha ha.. Kitaorang la tu. Lagi sekali
SORRY BOS
Sebelum ending nak inform something
*
*
Sempena bulan ramadhan dan Aidilfitri yang bakal menjelang tidak lama lagi Khaiza Beauty Shop akan buat promosi bagi pelanggan-pelanggan yang ingin membuat tempahan VCO. Promosi ini sehingga 19 August 2011. View KhaizaBeautyShop untuk maklumat lanjut.

Tadddaaaa... 
Jumpa lagi 4 next entry... if berkesempatan..

1 comment:

  1. anda seorang yg pemarah?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: