Pages

Monday, July 25, 2011

Jalan-jalan kat JUSCO

Mak oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... ramainya orang. Ingatkan bila belum dapat gaji tak lah ramai kat JUSCO ni. Ramai jugak rupanya... Maybe semua org nak habiskan gaji bln lepas kot... ha ha.. ye la.. esok kan dah gaji... bg yg keje gomen la... swasta belum lg.


Tetiba plak, ptg tadi dlm kul5 mcm tu, En Hubby ajak keluar, gi JUSCO plak tu... Selalunya kalau kitaorg nak keluar shopping tambahan lagi kat JUSCO tu... kitaorg mesti akan turun pagi-pagi.. dlm kul 9.30 am mcm tu... Elok2 pintu JUSCO buka kitaorg dah terpacul kat situ... ha ha.. ha


Bukan apa senang sikit pegi pagi2... at least tak ramai sgt org.. tak lah bersesak2 nak rebut parking... Alisha pun still OK... tak byk ragam lagi...


Tapi tadi... boring sangat tak der wat apa2... En Hubby ajak keluar...


Jalan-jalan kat JUSCO sempat jugak rembat baju untuk Alisha 2 helai... Kebetulan pulak JUSCO tengah sale... pilih baju mcm pilih ikan.. Bising gila mcm kat pasar basah... korek punya korek En Hubby ckp 2 helai jer... cara pilih macam nak ambik semua... Hi hi hi.. biasala ... bila semua mak2, kakak2 dok sibuk pilih... aku pun sibuk jugak, join sekaki..


Apa2 pun OK jugak pegi JUSCO petang2 sikit... tak panas sangat..


p/s: Feel free to view  KHAIZA BEAUTY SHOP. Taraaa... se u all tomorrow.

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: