Pages

Tuesday, July 19, 2011

VCO yang sangat berkesan

Hi all..
Seronoknya arini.. Stok VCO dah sampai.. VCO? Apa tu VCO.. OK bagi yang masih tak tahu apa tu VCO, meh saya terangkan sikit kat sini yer...

Virgin Coconut Oil  (VCO) a.k.a Minyak Kelapa Dara adalah satu produk supplement yang dihasilkan 100% dari sumber semulajadi. Ramai yang telah menggunakan dan lebih 95% menyatakan produk ini berkesan keatas kulit mereka. VCO bukan sahaja baik untuk luaran sahaja tapi baik juga untuk dalaman. Bagi sesiapa yg mengalami masalah kulit (jerawat, parut jerawat, allergi) boleh menggunakannya tanpa was-was. 
Saya sendiri telah menggunakannya dan ternyata saya sangat-sangat berpuas hati dengan hasilnya. Dan sekarang saya adalah agent kepada Catalyst VCO ni. Kalau sesiapa nak try leh PM yer @ view sini untuk order.
Untuk mengetahui cara penggunaan dan kebaikannya VCO ni boleh view sini yer...
p/s: thank to pinky Momma kerana telah memperkenalkan sy dgn produk ini.

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: