Pages

Monday, June 20, 2011

Novel Online - Kasih yang Suci (Nora Elena)

Dah habis slot akasia "Nora Elena", start minggu ni ada cerita baru pulak... Lakonan iqram dan fasha sanda. Tajuk... erm apa ek tajuk cite tu.. tak ingat ^-^ Memori aku dah lemah la..
Ada member aku kat ofis ni memang suuuuka sgt baca novel. Jumaat lepas, try search kat internet novel kasih yang suci a.k.a Nora Elena (versi drama). And i found this link. Kepada penggemar atau peminat cerita nora elena yg masih tercari-cari novel kasih yang suci boleh la baca novel kasih yang suci secara online. Just klik sini. Sempat gak forward link ni kat member aku tu.. heppi.. gila dia.. Dan baru aku sedar yang sebenarnya........................... Bila tengok cover novel tu, baru aku sedar yang sebenarnya aku dah baca novel tu.. ha ha ... macammana boleh lupa ek... memang sah daya ingatan aku dah lemah.. Tak leh jadi ni... lepas ni kena mkn kismis byk2. Bahaya wei... nanti kang belum sempat tua dah nyanyok... Ohhhhhh.... Tidak... 
p/s: heh... heh... he... lepas ni akan ku follow drama baru... "stanza cinta" - baru start semalam, lakonan - ofcoz la actor malaya aaron aziz... Rindu la pulak nak tgk cite ni ^-^

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: