Pages

Friday, May 20, 2011

"Sakinah boutique 1st Giveaway"

Ada sesapa nak join GA, k-mon k-mon (trademark kumpulan jambu-maharajalawak) jengah sini. Macam biasa untuk join klik banner yer...

Penyertaan terbuka kepada semua blogger...


okay syarat-syarat penyertaan :

1. Jadi follower sakinah boutique (nyatakan nama/ID follower)
2. Buat satu entry pasal giveaway ni bertajukSakinah boutique 1st Giveaway
3. Tepek banner giveaway ini kat entry dan kat side bar...jangan lupa link back kat entry ni tau!
4.Tag 3 orang kawan untuk kasi meriah :)
5. Tinggalkan link entry kat bahagian comment entry ini dan lepas tu saya akan terjah belog korang pulak.
6.Undian pemenang akan dibuat oleh saya bersama puan
CEO, mama qiestina.

 
Tarikh tutup giveaway ni ialah pada 30 May 2011 jam 12 tengahari.
 
 
hadiahnya special tau..
*
*
*
*
*

1st grand prize :
baju + aksesori cantik lagi vogi da vass tajaan sakinah boutique bernilai RM 50

2nd winner :
baju + aksesori cantik lagi cuns tajaan sakinah boutique bernilai RM 30

khaiza tag kepada:
kalau dapat byk sambutan, hadiah akan akan bertambah... Jom memeriahkan GA ni, untung-untung hadiahnya vogi da vass bak kata penganjur GA ni...
p/s:
untung sabut timbul,
untung batu tenggelam (betul ke peribahasa ni)...
menang atau tidak, aku tak kisah.. sesaja menyemarakkan lagi contest ni...

Turn an iPad into a phone

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: