Pages

Wednesday, May 25, 2011

Makeup Package

Kepada bakal-bakal pengantin yang masih tercari-cari mak andam untuk majlis persandingan, hem.... apa kata view this blog "define your beauty" (maklumlah cuti sekolah akan bermula hujung minggu ni kan). Ramai yang balik kampung sebab ada sedara-mara kawin la, adik kawin la, kakak kawin la.... termasuklah my baby-sitter. Terpaksa la eden cari org lain jagakan anak eden yg sorang tu... lama tu... seminngu lebih beb.. klu eden apply cuti alamatnya raya puasa tahun ni tak dapat la eden cuti.. raya tak cuti... aargh.. tak sanggup eden.
Oooo.... melalut pulak... back to our topic.. Hasil kerjanya fuhhhh.... memang superb lah... Korang boleh tgk sendiri hasil tangan beliau.  Beliau juga ada menganjurkan kelas makeup.. kepada sesiapa yg berminat boleh view detail kat blog dia yer...
Antara services yang ditawarkan.
- Makeover
- Bride's Maid
- Dinner
- Convo
- ModelRunway
- Photoshot
- Engagement
-Pre-Wedding
- Solemnization
- Wedding


No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: