Pages

Tuesday, May 3, 2011

KOLEKSI SHAWL

Akhirnya... Sabtu baru-baru ni, En. Hubby telah membawa isteri kesayangannya ke Jalan TAR. Dah lama mama ajak En Hubby pegi jalan TAR, tapi En Hubby asyik BZ. Pagi Sabtu lepas pagi-pagi lagi En Hubby dah cakap, 

En. Hubby : "Jom pegi jalan TAR, kata nak beli tudung"
Me : Ye ke... ***muka suka** ^-^ sambil tersenyum simpul..

Sebab dah lama tak pegi.. Jalan pun dah ingat-ingat lupa.
9.00 pagi - Baru nak gerak. Alisha pantang keluar umah. Tak boleh duduk diam... Ada je aktivitinya.

Sangat suka bila mama snap gambar dia. Suka sambil berlari 

Sampai jer kat KL, parking keta dekat semua house... Then kita pegi sarap dulu.. Penting ni, al maklumlah byk kedai nak pegi ni

Alisha - Control comel... ye he he

Apa yang bestnya shopping kali ni... En Hubby bagi peluang untuk isteri kesayangannya shopping puas-puas, manakala En. Hubby telah membawa puteri kesayangan kami duduk dekat kerusi area Gulatis. Sambil memerhati mama dari jauh...

Dan mama - setelah diberi peluang - berjalan dari satu kedai ke satu kedai dan akhirnya telah merembat 6 helai shawl yg colourful.

Ni la koleksi shawl mama yg baru beli... Thank En. Hubby kerana telah merealisasikan impian mama ke Jalan TAR...

Petang - Alisha tido, mama pulak.... bermula la aktiviti dot dot dot 
MaLam - En.Hubby ajak pegi makan kat A&W... Dan mama telah memakai shawl baru...

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: