Pages

Friday, March 25, 2011

Training Programming - Day 3

Erm... continue lg training untuk hari yang ke-3. Apa yang menariknyer arini adalah:

1. belajar tentang back end proses
2. belajar untuk create backup file
3.  programming language: - VB, Php, Perl, Javascript

 
Review ckit tentang training ni. Actually training ni adalah ToT (Transfer of Technology) untuk sistem yang telah di develop oleh pihak vendor. Knowledge dari ToT ni akan digunakan bagi membuat pindaan keatas program sekiranya terdapat perubahan pada masa-masa akan dtg.
v
v
v
v
Awal pagi belum start training, layan online paper dulu.

v
v
v
v

Utusan : Gempa bumi di mynmar... takutnya. Ya... Allah kau ellakkan lah kami dari segala malapetaka. Amin


v
v
v
v

Dah nak start kelas. Fokus-fokus. 2 org kat belakang tu cikgu kami.


v
v
v
v

Baru start kelas aku dah fenin. Mcmana ni...

My face bila dah blur... always blur...
 v
v
v
v

Jom tgk apa yang ada atas meja aku...

Macam-macam ada.
Fisherman friend pun ada. Back up - untuk batuk. Nanti marah member kelas lain. asyik batuk jer...
Ganggu kosentrasi je kan.

p/s: Batuk tak hilang-hilang. Sapa ada petua untuk hilangkan batuk....
Tolong.... tak sanggup nak batuk lagi. tak selesa

 
 
please here:




No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: