Pages

Thursday, March 24, 2011

Training Programming - Day 2

Arini continue training lagi.

Rentetan cerita training arini: Day 2

v
v
v
v
khusyuk dengar ceramah dari cikgu
 (buat-buat khusyuk je ni...)

v
v
v
v



 Salin note....
Supaya boleh digunakan pada masa akan datang.
takut-takut nanti, balik je kursus dah lupa
kuang... kuang...kuang
v
v
v
v

Review balik note yang ditulis tadi... Paham ke tak... paham ke tak...?

Jawapannya tak....
Ops... marah cikgu nanti... berbuih mulut terangkan... still tak paham...
kalau ada 10 anak murid macam ni... pengsan cikgu dibueknyor...

muka nampak pucat ckit... sbb xmake up... lately ni... sgt2 malas nak make up
entah la kenapa...
v
v
v
v

Pic kat bawah ni special... cuba tgk perbezaan antara 2 karipap tu.
Apa yang anda nampak.


Satu kecik, satu lagi besar...
perasan tak...

moralnya... walaupun adunan sama tapi still tak serupa...
apa yang aku cuba nak terangkan ni...
entah... buat-buat la paham yer...

Ok da.. da...
nak continue training ni...


Opera Mini-fy your phone today!

2 comments:

  1. walaupun khusyuk..smpat lg amik gbr huahuahua..
    haippp tipu nih ;)

    eppy blogging dear..

    ReplyDelete
  2. itu la... in bracket buat-buat khusyuk je.. :)

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: