Pages

Wednesday, March 2, 2011

Lunch @hassan's cafe cyberjaya

Planning reramai dgn member2 ofis nak g makan nasi buhara kat cyber. Last2 yang dpt join 4 org je... termasuk lah aku.... Yg lain semua BZ....

On the way ke cyber sempat snap gambor...

Nasi buhara ayam yang masih panas. Buhara kambing pun ada, tp.... kambing bkn pilihan aku... Ayam dia tertanam kat dalam nasi tu yer... tu yang nampak menggunung je nasi tu... ala-ala nasi beriani la jugak...

Sebab nasi dia terlalu byk.... aku dah standby polisterin wat tapau untuk alisha.


Opsssssssss.... jgn lupa air barbikan. Rasanyer masa order tadi minta barbikan raspberry, kenapa bila minuman sampai barbikan strawberry... Argh... tak pe lah... asal bunyi berry dah la.... perut dah lapar ni.... Jemput semua makan....

Licin pinggan :D, senyum lebar tanda kekenyangan. Syukur alhamdulillah

Balik ofis ada makan lagi..... wah rezeki-rezeki. Apa lagi.... Nyam.... nyam..... la.... Rezeki jgn ditolak musuh jgn dicari... wau peribahasa... baik punya...

Bos belikan pizza for birthday gurl.... Hepi birthday sha.... hua... hua...dah tua...

posing.... posing sambil makan....

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: