Pages

Friday, March 18, 2011

Join HeartBeat Sekarang

Kepada semua terman-teman blogger, kat sini aku nak kongsikan serba ckit tentang HeartBeat. Cuba korang tengok screenshot kat bawah ni.


Screenshot ni aku ambik dari blog suzie284.com.

Erm.... RM428.16. Nak tahu cam mana cara nak dapat duit tu... Jom follow me in heartbeat sekarang. 

First klik kat sini : http://heartbeat.my?rid=13716

atau
klik kat banner seperti di bawah.




Kat sini aku sertakan tutorial untuk signup with heartbeat. Follow je step kat bawah ni yer...

1. View website ni heartbeat

2. Klik pada icon heartbeat seperti gambar dibawah:



3. klik create account


4. Isikan maklumat tentang seperti yang diminta. Refer gambar dibawah



5. Seterusnya masukkan Password Email Address dan klik I agree HeartBeat's Terms of service seterusnya klik continue



6. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah




7. Klik pada online application.




8. Masukkan maklumat berkaitan seperti yang dipohon beserta juga URL blog anda dan pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...


then klik continue



9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat




10. Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)




11. Copy Code seperti yang dalam bulatan merah. Terdapat 4 jenis code untuk iklan Heartbeat seperti dalam kotak merah diatas. Boleh pilih kod yang mana anda nak. Code adalah unik dan tidak sama dengan setiap member heartbeat yang lain.




dan paste pada blog anda di tab design dan Add a gadget seperti rajah dibawah.



12. Dan paste pada ruangan HTML dan save.


Sesuaikan kedudukan gadget ikut kesukaan anda.

Selamat mencuba dan selamat menambah pendapatan masing-masing disamping pendapatan sedia ada.

2 comments:

  1. yang..i punye ciput je huhu..
    x pe la..mana tau pasni byk kan..leh wat beli susu anak huehuehue..

    eppy blogging dear ;)

    ReplyDelete
  2. Pinky MoMMa : Bermula dari ciput dulu... Saja-saja, sambil2 berbloging

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: