Pages

Tuesday, February 8, 2011

Perasaan Yang .................

Dah lama tak der entry baru kat blog ni kan. Memandangkan lately ni x sempat sgt nak update blog coz..... byk benda yg terpaksa diutamakan dulu.

Arghhhh.... tensionnya bila jd urusetia ni kan.  Nak buat mcmmana, namanya tugaskan.... so terpaksa la aku pikul. Tapi aku still boleh control, x lah sampai ke tahap ini yer....

image from google
Tapi disamping kekalutan aku dalam urusan keje, aku juga nak kongsi 1 cite yg dah lama aku nanti2kan saat ini. Tanggal 27 Januari 2011, our little princess dah boleh berjalan...... Hepi sangat. Akhirnya.... pada usia alisha yg menginjak ke 1 tahun 6 bulan, alisha dah boleh berjalan. Huh... kini aku akui.... yg penantian itu betul-betul satu penyiksaan... Namun ianya membawa kebahagiaan. At least bila check up 8 Februari ni ada la progress alisha. Coz sblm ni, check up masa umur alisha 1 tahun 5 bulan, nurse tanya.... tp time ni alisha tak boleh jalan lagi.

Tahun baru cina baru-baru ni, kitaorg balik kg my hubby. On the way balik dari kampung ke nilai, jalan tersangat-sangatlah jem sehinggakan habis lenguh kaki dan tangan aku. Nasib baik time tu, alisha dalam mood "zzzzzzzzzz". Sepangjang kitaorg menempuh jem yg ntah berapa jam lamanyer tu, alisha still tido. Bagusssss... anak mama.

Tapi mood aku hari ni still x OK coz, suatu peristiwa telah terjadi smlm. Something happen between me and MIL.  Tak boleh nak kongsi kat sini coz it's to privacy. Kalau dipikirkan balik benda ni biasa je, tapi hati kecil aku sedikit tersentuh... Tapi apa yg pasti, husband still backing aku.

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: