Pages

Wednesday, January 12, 2011

Jenguk menjenguk

Hi all......
 
Hari ni BZ ckit.... dari pagi.... hingga la sekarang. So ada masa ni jenguk-jenguk la blog blogger2 yg ada. Masa tengah searching terjumpa la satu blog ni doublenor creative. Pemilik blog adalah kak ida.  Apa yang aku nak share kan kat sini adalah: - cuba lihat pic kat bwh.

sumber dari : http://doublenorcreative.blogspot.com/
Cantik tak?

Untuk pengetahuan semua, ada lagi design2 yang cantik-cantik dan pelbagai. Ada beg telekung, cardwallet, sling bag dan mcm2 ada. So bagi sesiapa yg minat untuk memiliki beg2 yang cute miut ni (seperti di atas) boleh la visit this blog. Kat bawah ni ada lagi.... water bottle / thermos carrier.


thermos carrier


No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: