Pages

Tuesday, December 28, 2010

Congrate to malaysia football team

Rasanya masih belum terlambat untuk aku ucapkan tahniah pada team bola sepak malaysia coz berjaya menyalahkan Indonesia dengan jaringan 3 berbalas 0 semasa  pertandingan piala suzuki AFF 2010. Hopefully semangat yg sama jugak dibawa untuk 2nd final game di Stadium Utama Gelora Bung Karno, Jakarta pada 29/12/2010.

Tiba-tiba plak aku jd sgt2 excited untuk menonton game ni. Tapi takut pun ada jgak, bkn sbb takut malaysia kalah tapi takut klu2 berlaku perkara2 yg tidak diingini semasa game berlangsung nanti.

Sbbnyer..... iyerla masa 1st final game aritu macam2 cerita yg kita dgr kan. Sinaran laser la, Malaysia gunakan bomoh la...... erm.... entah la.... no comment.... Tapi  jurulatih Indonesia, Alfred Riedl dah umumkan sinaran laser tersebut bukan  penyebab kekalahan team indonesia.

Walau apa pun berita yg kuar, aku harap semangat team malaysia takkan luntur dan beraksi habis-habisan bagi merangkul gelaran Juara Piala Suzuki AFF 2010. Chayok.... chayoookkkkkk.... Malaysia Boleh.

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: