Pages

Monday, November 1, 2010

Mood......... Malas.

Pagi tadi follow my 2nd boss pergi bg taklimat kat Port Klang, untuk implement modul cukai join dgn MOF.
Penatnyer.... first time pergi Port Klang, jauh gilerrrrr... sampai tertido2 la kitaorg....

Dah lama tak naik bas, mula la rasa loya-loya nak muntah... Bukan sebab pregnant yer... Sbb dah lama sgt tak naik bas.... He he he... Semenjak dah kawin ni kan, naik keta jerrr..Tu yg rasa semacam je tuhhhh... 

Nasib baik bos tak de arini... boleh la ngelat ckit...  Sian kat my 2nd bos, coz dia tak sihat tapi terpaksa gak pegi untuk bg taklimat tu..

Balik dr Port Klang, view FB jap.... and ada 1 message.... Berbunyi....

pn siti, boleh tahu pn siti asal mana? sekolah mana?umur berapa? saya mencari org yg seiras mcm puan...saya alor setar.

opsssss....... siapa kah dia??? aku pun x tahu, maybe salah org.... ha ha ha. sebab kat dunia ni kat memang ada org yg iras kita....

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: